FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un fost dinamovist critică strategia din ”Ștefan cel Mare”: ”Se lucrează pe termen scurt, nu vor reuși să ia titlul”

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 ianuarie 2016 20:20

Ionuț Lupescu, directorul tehnic al UEFA, nu crede că strategia lui Dinamo este cea potrivită pentru a readuce titlul în ”Ștefan cel Mare” după o pauză de 9 ani.

”Nu cred că se lucrează pe termen lung, ci pe termen scurt. Mircea Rednic a reușit să facă o echipă în cîteva luni, destul de mulți străini după gustul meu și încă nu văd spiritul pe care îl cunosc eu de la Dinamo.

Probabil nu vor reuși pînă la final să se bată pentru primul loc, dar în fotbal se pot întîmpla foarte multe”, a spus Ionuț Lupescu la DigiSport.

Cerniauskas, Puljici, Fai, Mevlja, Palici, Essombe și Gnohere sînt străinii rămași în lotul lui Dinamo după despărțirile din luna decembrie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (172)
147763722291167
Radu Vasilescu  •  22 Aprilie 2016, 11:00

Incredibil ce a declarat Reghe în conferința de presă încheiată în urmă cu câteva minute!Acest caracter nul îl atacă pe Sumudică,dorește dispariția Astrei,afirmă că arbitrii iau puncte Fcsb_ ului prin arbitrajele lor!Acest individ,care a distrus România în jocul cu Danemarca,acest sezut de cucoane nu - și reproșează nimic,absolut nimic!Nu spune nimic despre ,,jocurile,,Viitorului lui Hagi în partidele cuFcsb de- a lungul anilor,despre golurile din 11 m marcate de Fcsb în minutele 93,94, în actualul campionat,etc.etc!Suspectat de câțiva ani de ,,aranjamente,, ciudate pe la echipele pe la care a fost,acest ,,***,, de om atacă pe toți,Dinamo,Astra,el fiind ,,marele,,,,strălucitorul,, antrenor***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

147763722291167
Radu Vasilescu  •  22 Aprilie 2016, 10:06

E foarte ușor să vorbești din ,,afara,,fenomenului fotbalistic intern!Lupescu vorbește ca să nu tacă!Să vina el,să finanțeze o emchipă Dinamo cu ,,spiritul,,văzut de el din Elveția!Astăzi când globalizarea tit mai evidentă,sa faci echipe performante doar cu sportivi ,,naționali,,!Să vadă Lupescu chiar naționala de fotbal a Elveției,este sub nasul lui!

sorin.pch
sorin.pch  •  04 Ianuarie 2016, 09:14

ce a declarat el si ce ati scris voi. am vazut interviul si nu a spus asa ceva, se referea la toata competitia nu in nume propriu de dinamo, si chiar a spus ca dinamo arata mai bine, ***.deja mi-e sila de voi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (172)
Comentează