FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Un fost jucător de la CFR Cluj face dezvăluiri incendiare: "Lui Vasile Miriuţă îi e frică de Cadu!" » Ce măsură scandaloasă ar fi luat antrenorul

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 mai 2014 00:00 / Actualizat vineri, 30 mai 2014 17:09

După Robert Maah, un alt jucător abia plecat de la CFR Cluj îl atacă pe Vasile Miriuţă. Denilson Gabionetta, fotbalist împrumutat sezonul trecut de la Parma, îl acuză pe antrenorul ardelenilor că făcea jocurile liderilor din vestiar şi că l-a exclus din lot pe nedrept.
Brazilianul, alături de Maah, a fost exclus din lot de Miriuţă pe final de sezon, pentru că nu s-ar fi pregătit serios la antrenamente.

"Este dificil cînd ai de-a face cu un om fără caracter. Ca să-ţi dau un exemplu: în regulament exista o amendă pentru cei supraponderali, pentru jucătorii care depăşesc masa optimă. Cadu era supraponderal, aşa că antrenorul a scos această amendă, pentru a nu o aplica împotriva lui lui. Îi era frică de Cadu, Piccolo, Rada, Maftei şi Felgueiras", a declarat Gabionetta pentru stiridesport.ro

"Eu nu m-am mai confruntat cu o asemenea situaţie, să nu fiu plătit de 5 luni. Cu siguranţă că asta a afectat performanţa jucătorilor. La aceasta aş adăuga şi prezenţa pe bancă a unui antrenor care nu înţelege nimic din fotbal şi nu ştie să-şi aşeze, să-şi ghideze jucătorii.

Doar stă acolo şi gesticulează, fără să spună, fără să transmită nimic. Cum e posibil ca un club mare să nu plătească timp de 5 luni şi să aibă pe bancă un antrenor de Liga a doua?", a mai spus Gabionetta.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (41)
bamse1901
bamse1901  •  31 Mai 2014, 08:47

greu e crezut dar orice e posibil

band0leros
band0leros  •  30 Mai 2014, 23:51

Uitati caracter infect la clubul KFR! Un fan KFR referitor la Paskany: Cine e atit de fraier sa plece cind toate apele i se aseaza, vezi liga de 14 echipe, drepturi Tv etc?

ftwraku
ftwraku  •  30 Mai 2014, 22:33
Postat de the_champions pe 30 Mai 2014, 19:56

Bre, aici se flutura toate steagurile posibile si nu mai zice nimeni nimic !

Poi americanii dupa ce au furat 2.600.000km2 de la mexicani,inca vreo 3 de la indieni si restu au cumparat de la rusi,francezi,samd,normal ca acum sunt democrati:) E usor acum:) Poi normal ca pe ei nu ii deranjeaza,ei sunt cate un pic din fiecare:) Ce inseamna american? 10%uk,10%germany,10 %italy,5%poland,samd:) Lasa-ma si cu ipocritii aia... Ca daca ar face guvernu Mexican o cerere sa se analizeze daca s-au respectat clauzele contractului Guadalupe Hidalgo in trei minute ar fi rasi de pe fata pamantului:)) Ma fut in ei,si in americani,si in rusi:) Ei sunt foarte ipocriti,insa natie mai nazista decat aia nu exista;) Hitler de la ei s-a inspirat:P Habar nu ai:P

Vezi toate comentariile (41)
Comentează