FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO 0-3

Un fost jucător de la FCSB și Dinamo îl acuză pe Golubovici: "A fost henț intenționat! Dacă aveam un jucător ca el, l-aș fi dat afară a doua zi"

Captură TV Telekom Sport
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 noiembrie 2017 19:08

Mihăiță Pleșan, fostul jucător de la Universitatea Craiova, FCSB și Dinamo, spune că hențul lui Bojan Golubovici din meciul cu Dinamo, scor 0-3, a fost unul intenționat.

"N-am văzut aşa ceva cât timp am jucat fotbal. Nu ai cum să faci aşa ceva! Să ridici mâna la doi metri şi jumătate, nu există aşa ceva. Se vede clar cum sare să ajungă la minge. E un henţ intenţionat. Nu te împinge nimeni, nu te atacă nimeni, iar tu ridici mâna ca la volei.

Din punctul meu de vedere, e o mână ridicată intenţionat. Dacă eram antrenor şi aş fi avut un jucător care făcea aşa ceva, l-aş fi dat afară a doua zi. Cred că aici e altceva. Sunt alte lucruri, nu mai e vorba de fotbal", a spus Mihăiţă Pleşan la TV Telekom Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
gicab
gicab  •  06 Noiembrie 2017, 16:27

Vorbește sacul de cartofi

chris_bu67
chris_bu67  •  06 Noiembrie 2017, 10:59

George Călințaru de la Juventus București,ratează penalty intenționat la meciul cu fcsb,spunând după meci că e fan al celor de la steaua,deși nu juca contra stelei.Și noi care credeam că fcsb e cea mai corectă grupare din liga1 betano,dar acum avem îndoieli.Ochi au și nu văd,decât ceea ce vor ei să vadă.

1550581038343567
Mircea Ion  •  06 Noiembrie 2017, 10:05

mihaita,mihaita...daca taceai filozof ramaneai!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează