FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un fost mare jucător al lui Dinamo, neiertător cu "tricolorii" prinși băuți în avionul naționalei: "Nu știu ce a fost în capul lor"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 martie 2017 17:23

Costel Orac, fostul mare jucător al lui Dinamo, a vorbit despre cazul celor patru jucători dinamoviști, Petre, Nedelcearu, Olteanu și Dudea, care au consumat alcool în avionul ce transporta naționala U21 în Spania.

"Nu știu ce a fost în capul lor, dar ceva nu e în regulă. Deciziile sunt la mâna antrenorului și a clubului. Există regulamente și trebuie respectate. Când ești sportiv de performanță trebuie să respecți niște reguli, când ai călcat pe bec, plătești.

Naționala nu dă motive de încredere pentru că și rezultatele din ultimul timp au fost cum au fost și e normal ca suporterul să fie îndoielnic.

Dacă în spate nu ai niște rezultate care să îl îndemne pe suporter să vină la stadion, e destul de dificil. Încrederea se câștigă prin rezultate", a spus Costel Orac, conform Sport Total FM. 

Citește și: Scandal la națională! Patru dinamoviști au băut alcool în avion și au fost excluși din lot! Prima reacție de la Dinamo

EXCLUSIV Primele măsuri la Dinamo! Adunare de urgență la Brașov: sancțiuni pentru cei 4 jucători beți de la națională!

EXCLUSIV GSP.RO Florentin Petre îi ia apărarea lui Patrick: "Poate din cauza asta a băut" » Îl desființează pe Mircea Rednic: "Să se uite la fiica lui"

EXCLUSIV Informații exclusive despre beția incredibilă a dinamoviștilor: "Unul a făcut scandal, altul nici nu mai putea vorbi!". Cum au încercat să ascundă alcoolul

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează