FOTBAL  »  Superliga  »  GIGI SUSŢINUT

Un fost rival merge să-l viziteze pe Gigi Becali la închisoare: "Mi-e dor de «miau-miau-urile» lui"

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 31 mai 2013 11:50

Foştii rivali regretă că nu mai au parte de confruntările cu Gigi Becali. Fostul acţionar al lui Dinamo, Vasile Turcu, spune că-l va vizita pe patronul Stelei la închisoare.

“Sigur că voi merge să-l vizitez. Eu îl respect foarte mult pe Gigi pentru tot ceea ce a făcut pentru fotbalul românesc. Gigi reprezenta o pată de culoare în fotbal. Îmi aduc aminte că de fiecare dată glumeam la telefon, ne tachinam. Îmi e dor de “miau-miau-urile” lui!

Ceea ce i s-a întîmplat lui Gigi mi se pare o hăituire. Putea să i se dea o pedeapsă cu suspendare sau o amendă, dar nu să fie închis. E păcat că s-a ajuns aici”, a declarat Vasile Turcu pentru wowbiz.ro.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
adimutu14
adimutu14  •  31 Mai 2013, 20:49

Sa mearga, poate a ramane si el pe acolo

buerebuistas
buerebuistas  •  31 Mai 2013, 17:18
Postat de stelistu.batran pe 31 Mai 2013, 13:37

Ideea este ca trebuie sa vina noua generatie de patroni la noi, corecti financiar si cu taxele la stat dar si cu jucatorii si staff-ul cluburilor. Personajele astea de pana acum "nu mai au niciun haz", ca sa-l parafrazez pe marele Caragiale. Se va schimba mult fotbalul intern, in maxim 1-3 ani, dragomir, sandu si alte nume de smecheri si patroni vor ramane de trista amintire. Un Contra, Ganea, Reghecampf vor aduce cu siguranta noul si modernismul si al noi, impreuna cu noi investitori, oameni seriosi, nu puscariabili gen borcea, badea, porumboiu, neculaie, becaliotul, iancu, etc etc etc etc etc etc.

L-ai uitat pe Neacoitza cu rubedenia lui, Lache , cei 2 sunt la fel de mizerabili precum cei enumerati de tine

andy56
andy56  •  31 Mai 2013, 14:14

turcule, mergi si tu dupa el ma, poate are nevoie omu' de companie!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează