FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un fotbalist al Stelei i-a transmis un mesaj lui Reghecampf: "Nu le place să-și asume riscuri" » Ia în calcul un transfer un Spania!

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 20 octombrie 2016 18:17

Transferat în această vară la Steaua, Moke a oferit un interviu pentru presa din Spania, în care a vorbit despre perioada petrecută în Segunda B, la Cadiz, dar și despre fotbalul din România.

"Trebuia să plec din Spania. După opt ani, nu aveam oprtunități și nu am vut de ales.  În România fotbalul e foarte fizic. Este un campionat în care trebuie să te lupți, să alergi.

Mi-am avertizat antrenorul: nu voi bubui mingile! Aici nu le place să-și asume riscuri, dar eu am suferit în centru când vedeam toate mingile zburând pe deasupra capului meu și nu vreau să li se întâmple același lucru colegilor mei", a spus mijlocașul de 28 de ani jurnaliștilor spanioli.

Moke a evoluat pentru Cadiz, în perioada 2010-2013, și susține că nu exclude la un moment dat o revenire în Spania.

"De ce nu? Am prieteni buni acolo.  Ar fi o plăcere să revin pentru că echipa m-a tratat fenomenal, chiar și în momentele grele", a  adăugat fotbalistul.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează