FOTBAL  »  Superliga  »  ACUZE

Un fotbalist din Liga 1 e acuzat de un tabloid ar fi consumat alcool și ar fi început să înjure: "Abia se mai putea ține pe picioare" + reacția jucătorului

Articol de GSP - Publicat marti, 10 iulie 2018 11:00

Cu două săptămâni înainte de startul noului sezon, Dani Lopez, fundașul celor de la Viitorul, e acuzat că a iscat un scandal.

În weekendul trecut, fundașul dreapta spaniol de 26 de ani ar fi fost la un restaurant, alături de două fete și de un bărbat, și ar fi consumat vodcă și vin, potrivit Cancan.

La plecarea din restaurant, spaniolul ar fi făcut scandal și ar fi înjurat.

"A consumat vodcă și suc de mere, iar la masa lui și-au făcut apariția inclusiv două sticle cu vin roșu. Dani Lopez a părăsit restaurantul în jurul orei 02:00 și era într-o stare avansată de ebrietate. Abia se mai putea ține pe picioare. Înainte să iasă din local, mijlocașul a început să înjure în limba spaniolă pe toată lumea. Cele două blonde care l-au însoțit au încercat să-l calmeze, dar fără succes. Jucătorul Viitorului era extrem de violent și și-a continuat spectacolul de prost gust pe care l-a început", a declarat o persoană pentru sursa citată.

N-a mai jucat de 5 luni

Dani Lopez este la Viitorul din 2016, venit gratis. În sezonul trecut, jucătorul care poate evolua și ca mijlocaș, a bifat 23 de meciuri. Acesta n-a mai jucat niciun minut pentru echipa lui Hagi din 17 decembrie 2017. De atunci au trecut 5 luni și 19 zile în care mijlocașul de 26 ani a stat accidentat după ce s-a rupt la schi!

Adus în iunie 2016 din Cipru, de la Doxa Katokopias, lui Lopez i-a expirat contractul pe 1 iunie. Aflat într-o situație disperată, mijlocașul a avut o discuție cu Hagi despre viitorul său, despre problemele pe care le are și l-a rugat pe "Rege" să-l ajute, să nu renunțe la el. Și a primit un ajutor nesperat: i s-a prelungit contractul și salariul i-a fost mărit!

Cum se apără Dani Lopez

Într-un drept la replică pentru tabloidul Cancan, Dani Lopez spune: " În acea zi am plecat de la București la Constanța și am participat la sedința foto cu echipa. Am fost împreună cu colegii de echipa și am martori care să confirme spusele mele. Totul este o minciună. Duminică la ora 22.30 eram deja la București. Este imposibil să fi fost în aceeasș zi și la aceeași oră la restaurantul din Constanța. Nu am fost în restaurantul respectiv și nu m-am îmbătat".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
977726672259777
Sabou Sergiu  •  10 Iulie 2018, 15:12

Voi scrieti titlurile beti? Nu va e rusine? Nu le corecteaza nimeni?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează