FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Un jucător dat afară se revoltă: vrea salariul până la finele sezonului!

Andreias Calcan are 29 de ani
Andreias Calcan are 29 de ani

Articol de - Publicat joi, 25 ianuarie 2024 10:45 / Actualizat joi, 25 ianuarie 2024 11:49

Andreias Calcan s-a întors împotriva lui U Cluj, după ce antrenorul Ioan Ovidiu Sabău l-a pus pe liber în debutul anului. Jucătorul s-a adresat Comisiilor și cere salariul până la finele sezonului, 35.000 de euro, deși a bifat doar 72 de minute în Superliga 2023 - 2024.

La începutul anului, Ioan Ovidiu Sabău a renunțat la cinci jucători. Andrei Miron (fundaș, 29 de ani), Elvis Manu (atacant, 30), Dragoș Tescan (atacant, 24), Andreias Calcan (mijlocaș, 29) și Ioan Filip (mijlocaș, 34) au fost anunțați să-și caute echipă.

Cine arbitrează Universitatea Craiova - FCSB » A provocat scandal imens cu deciziile sale la un meci al roș-albaștrilor din acest sezon
Craiova - FCSB
Cine arbitrează Universitatea Craiova - FCSB » A provocat scandal imens cu deciziile sale la un meci al roș-albaștrilor din acest sezon

Andreias Calcan vrea 35.000 de euro deși a jucat 72 de minute în Superliga 2023 - 2024

Unii și-au și găsit alte echipe între timp, vezi Miron și Filip, care s-au transferat tot în Liga 1, la FC Botoșani, dar Calcan a ales să se întoarcă împotriva clubului și s-a adresat comisiilor FRF.

Mijlocașul în vârstă de 29 de ani, plătit de clujeni cu 7.000 de euro lunar, solicită să i se plătească salariul până la sfârșitul sezonului - scrie fanatik.ro. În total, 35.000 de euro, deși el a bifat doar 72 de minute în acest sezon din Superliga, în patru meciuri!

Andreias Calcan are o singură apariție în Cupa României

În alte 3 partide a fost pe bancă, iar în restul, 14 la număr, Neluțu Sabău nici măcar nu l-a luat în lot. Nici în Cupa României, Calcan n-a performat. Doar 45 de minute, cu Ceahlăul Piatra Neamț, în calificări, apoi doar spectator în duelurile cu CSA Steaua, CFR Cluj și FC Botoșani din grupa B.

Andreias Calcan este produsul clubului din Dealul Feleacului. El și-a făcut junioratul la Universitatea Cluj, pentru care a jucat între 2012 şi 2016, înainte de a pleca la Willem Tilburg. El a mai trecut, printre altele, pe la Dordrecht, Viitorul, Ujpest, Poli Iași și FC Argeș, înainte de a reveni pe „Cluj Arena”, vara trecută.

În carieră, Calcan a câştigat o Cupă a României, în 2019, şi o Supercupă, în 2020, ambele cu Farul Constanţa.

Mai puteți citi:

Un belgian care nu mai joacă în Liga 1 vrea un apartament la Cluj Napoca: „M-am atașat de acele locuri. Nu pot uita oamenii, supa și muzica lui Tzancă Uraganu!”

Moldovan l-a întâlnit pe „dânsul” :) » Gestul lui Oblak la primul antrenament împreună

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Adi1919
Adi1919  •  25 Ianuarie 2024, 14:45

La ce performante are,ar trebui sa restituie bani clubului...***,mai ales la ce declaratii a dat cand s-a intors,pe langa asta nu a demonstrat absolut nimic,nici macar la antrenamente..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

DMA87
DMA87  •  25 Ianuarie 2024, 12:14

Mare jucător, mare caracter. ZERO BARAT.

gazistu
gazistu  •  25 Ianuarie 2024, 11:57

ce cauta cetateanul asta la U cluj??? cum e o ajuns asta pe acolo? Asta are fata de Voluntari, Chindia, Mioveni... nu de U Cluj|!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează