FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Un jucător din Liga 1 speră să se transfere la FCSB: "Normal că vreau, oricine îşi doreşte să ajungă acolo"

Articol de GSP - Publicat luni, 30 iulie 2018 21:12

Mijlocașul ofensiv de la Gaz Metan Darius Olaru a fost în vederea celor de la FCSB în sezonul trecut, iar acum a redevenit o țintă pentru roș-albaștri.

Nicolae Dică și Mihai Stoica au fost prezenți la partida dintre FC Voluntari și Gaz Metan, scor 1-1, unde l-au urmărit atent pe Olaru (20 de ani), dar și pe atacantul Carlos Fortes (23 de ani).

"Nu știu dacă i-am impresionat pe cei de la FCSB. Orice jucător îşi doreşte să ajungă acolo! Sper, vreau, normal, să ajung acolo. Trebuie să muncesc şi să demonstrez că pot ajunge la nivelul următor", a declarat Olaru la Look TV.

"este extrem de talentat"

Pentru jucătorul care a debutat în Liga 1 la 18 ani garantează și Ioan Horoba, fostul conducător al medieșenilor: "Mă bucur enorm pentru Darius şi îl sfătuiesc pe Gigi Becali să îl transfere pe acest jucător cu ochii închişi. De mult nu am mai garantat pentru un fotbalist, dar acest copil este extrem de talentat. Gigi Becali nu trebuie să îl piardă sub nicio formă, iar peste trei-patru ani o să îmi dea dreptate".

39 de meciuri a jucat Olaru pentru Gaz Metan în sezonul trecut, a marcat un gol și a dat trei pase decisive

Citește și:  Nicolae Dică și MM Stoica au urmărit la treabă un atacant cu procentaj de 100% în Liga 1: "Mă bucur dacă sunt interesați de mine"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
qwerty007
qwerty007  •  30 Iulie 2018, 23:08

Auzi la asta:'Orice jucător îşi doreşte să ajungă acolo'....*** esti bun pentru echipa cu initiale.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  30 Iulie 2018, 22:07
Postat de Danut Ognean pe 30 Iulie 2018, 21:57

condoleante fcsb-eilor

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

921467891321691
Nicu Manole  •  30 Iulie 2018, 22:05

Nene Olaru, oricine isi doreste sa ajunga la fcsb, dar trebuie specificat ca acel oricine trebuie sa aiba capul de pluta ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează