FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL U19 - DINAMO U19 4-0

Un jucător dinamovist îl critică pe Negoiță » Decizia controversată a patronului, luată în vizor

FOTO: Eduard Apostol
FOTO: Eduard Apostol

Articol de - Publicat duminica, 03 iunie 2018 13:33

Cu jucători precum Robert Moldoveanu, Ricardo Grigore, Ion Gheorghe și Liviu Gheorghe în primul "11", Dinamo a fost surclasată în finala Ligii Elitelor U19 de Viitorul, scor 0-4.

Ion Gheorghe (18 ani) a fost titular astăzi, însă a făcut un meci extrem de modest. Fotbalistul debutat la prima echipă de Vasile Miriuță, dar care a primit mai multe minute și din partea lui Bratu, speră să fie promovat la prima echipă.

Acesta  a găsit și o posibilă explicație pentru meciul slab de azi: desființarea echipei secunde a dinamoviștilor. 

"S-a rupt totul la primul gol primit din lovitură liberă, apoi totul s-a năruit în repriza secundă. E dezamăgire mare în vestiar, dar sper să facem pasul spre echipa mare, suntem un grup talentat.

Avem mulți jucători care n-au mai prins multe meciuri pentru că nu mai avem echipa a doua", a declarat Ion Gheorghe pentru GSP.ro.

"Satelitul" lui Dinamo a fost desființat de Ionuț Negoiță în urmă cu an. Astfel, fotbaliștii care au cucerit anul trecut titlul la U19 nu au avut unde să mai evolueze la un nivel înalt. 

Vezi și: 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
martinpen
martinpen  •  03 Iunie 2018, 20:08

Vai ce nivel inalt era daca ramanea Dinamo II... Era o cheltuiala inutila, care nu justifica cu nimic banii pe cantonamente, salarii antrenori, mancare, cazare, transport... Poate invata sa gandeasca pe viitor Gheorghe care vrea la nivel inalt in Liga a 3-a cu echipe de grasi si pensionari...

lapusneanuvoda
lapusneanuvoda  •  03 Iunie 2018, 19:05

Felicitari Viitorului! Nu-i nimic baieti! Capul sus! Sunt si zile mai putin bune! Imi este sila de jurnalistii de la scoala ajutatoare de presa care fac orice pentru a incerca sa destabilizeze DINAMO! Ion Gheorghe nu a criticat pe nimeni! Este realitatea...

2036290743290484
Ion Marin  •  03 Iunie 2018, 18:29

GAZETA SPORTURILOR : "S-a terminat 4-0 pentru Viitorul, un test de maturitate picat de puștii cu care Bratu speră să se lupte la titlu în sezonul următor și o lecție de fotbal primită din partea juniorilor lui Hagi."Asta este diferenta de valoare intre ce are HAGI sI ce are Dinamo.Ne imbatam cu apa rece , cu tinerii dinamovisti, a fost o competitie superficiala play outul, o sa vedeti la anul , ce va fi daca se continua politica , fara transferuri de valoare.O sa vedeti ca unde am jucat anul asta vom juca si la anul , sau poate mai rau la retrogradare si atunci va fi TRAGEDIE.Si vom fi tot in spatele domnului OIER , care ne va rade , in nas cum o face de 11 ani incoace.Trebuie o Comisie tehnica la Dinamo care sa urmareasca jucatori de valoare in ligile inferioare si care trebuie adusi , un exemplu a fost CRISAN , 23 de ANI DE LA Sibiu -Hermanstadtt , mai sunt Barnoi si Artean de la Poli si altii , poate si Vajvari , care pot fi luati pe bani putini si care pot fi utili.Eu nu sunt in anticamera clubului , dar am dreptate si am demonstra to , prin ceea ce am scris si inanii anteriori , 100%.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează