FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Un jucător trecut prin Liga 1 dă de pământ cu fotbalul românesc: "E corect așa? Uitați-vă la Ionel Ganea"

Articol de - Publicat marti, 07 februarie 2017 16:02

Mijlocaşul Dan Bucşă joacă în Israel, la Hapoel Hod, o echipă de eşalon secund cu pretenţii de promovare în prima ligă. Fotbalistul face, pentru actualdecluj.ro, o radiografie a fotbalului românesc.

"Ajungi ca un sclav în România. Am avut și eu problemele mele. La Dinamo am crescut, am jucat de la 15 ani la 24 de ani și am prins trei minute și un meci în Cupă cu Sănătatea Cluj.

Am luat două titluri la juniori cu Dinamo, am primit banderola de căpitan la echipa a doua, mă antrenam mereu cu prima echipă și-am jucat un minut pe Giulești și încă două minute în campionat la Galați.

Și vedeam alți jucători, de exemplu străini, care veneau, aveau salarii de zece sau de 15 ori mai mari, erau mult sub nivelul unor români și jucau meci de meci. E corect?", a spus Dan Bucşă.

"Uitați-vă ce-a pățit Ionel Ganea. El e unul dintre antrenorii români pentru care m-aș sacrifica pe teren. E unul dintre cei mai corecți din câți am întâlnit și e printre puținii. Cu Ganea, indiferent de numele pe care-l ai, indiferent cine ești, indiferent ce impresar ai, pornești de pe picior de egalitate cu toți ceilalți.

E un caracter puternic, un om cu coloană vertebrală, un antrenor cerebral. Eu îl respect foarte mult. Din păcate, uitați cum se poartă cu el. A mers la Voluntari, i-a salvat de la retrogradare, a făcut o treabă excelentă și a fost dat afară. El zicea că a plecat că a bătut-o pe Steaua.

Despre ce vorbim? E penibil ce se întâmplă. Cred că îi va fi acum destul de greu să mai antreneze în România. Președinții și patronii se feresc de oameni cu caracter", a completat mijlocaşul.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
172320299858542
Marcel Holota  •  07 Februarie 2017, 20:29

Cum nici tu nu esti fotbalist asa nici ganea nu este antrenor

satyricon
satyricon  •  07 Februarie 2017, 20:26

Astea sunt povesti de jucator ratat prin liga a 2-a din Israel. Probabil ca jucatorii straini sunt favorizati, dar daca era cu adevarat bun cred ca ar fi jucat mai mult la dimano. Iar "caracterul" lui Ganea a fost dovedit in multe ocazii in cariera de fotbalist.

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  07 Februarie 2017, 20:10
Postat de danielp0tc0varu pe 07 Februarie 2017, 19:39

Singurul defect al lui Ganea este ca nu agreaza minciuna. Este poate singurul om ( ar mai fi un Sumudica un Andone.....) care nu se indoaie in fata unor banditi din fotbal.

Ori nu sti ce-i defect ori trebuia sa pui ghilimelele de rigoare.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează