FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un necaz nu vine niciodată singur » Noi probleme pentru Dinamo după ce a ieșit din cursa pentru titlu

Dinamoviștii, 2 remize și o înfrângere în play-off, au frisoane când dau de CFR
Dinamoviștii, 2 remize și o înfrângere în play-off, au frisoane când dau de CFR

Articol de , - Publicat marti, 04 aprilie 2017 00:00

Dinamo a ieșit din cursa la titlu și dă mâine seară de CFR, pe care n-a mai învins-o acasă de 8 ani! Miriuță, posibil înlocuitor pentru Contra, e și el neînvins cu ”câinii” lui de suflet.

Adio, titlu! Adio, Cupa României! Dinamo a încheiat, duminică seară, o săptămână neagră în care a ieșit din cursa pentru câștigarea a două competiții.

Culmea tristeții: a pierdut prima oară cu FCSB după o serie de 10 meciuri fără eșec. Iar mâine vine CFR Cluj pe Național Arena, ardelenii fiind entuziasmați de lupta la campionat în care sunt. În plus, echipa din Gruia este o "bestie neagră" pentru "câinii roșii".

  • Dinamo nu i-a mai învins acasă pe "feroviari" din 23 august 2009! Au fost în ultimii 8 ani o remiză și 6 înfrângeri ale bucureștenilor pe propriul teren.
  • Au trecut exact 4 ani de la ultima victorie a roș-albilor cu CFR, dar aceasta s-a întâmplat în Gruia, 1-0, pe 6 aprilie 2013. Au urmat 3 remize și 5 victorii ale ardelenilor.
  • Vasile Miriuță e dinamovist convins, este o soluție agreată de Negoiță pentru banca tehnică a roș-albilor dacă nu-și va extinde contractul Contra, dar e și un antrenor care n-a pierdut niciodată cu echipa sa de suflet! Din cele 6 meciuri Miriuță - Dinamo, 3 victorii au fost ale tehnicianului de 48 de ani, alte 3 partide încheindu-se la egalitate.

"Presiunea pusă de cei de la Steaua înainte de meci şi-a făcut efectul. 11 penalty-uri s-au dat împotriva lui Dinamo sezonul ăsta! Se întâmplă ceva! Am ieşit din lupta pentru titlu. Ne rămâne să ne luptăm pentru podium"
Cosmin Contra, antrenor Dinamo

"Dacă batem în următoarele două meciuri, pe Dinamo și pe Viitorul, atunci chiar putem spune că suntem în lupta pentru titlu. Despre Derby ce să zic? Dinamo a avut şi acea bară în final, ar fi fost bună pentru CFR o remiză"
Vasile Miriuță, antrenor CFR

1remiză s-a produs în duelul direct dintre Contra și Miriuță, 1-1, când "Guriță" era la Petrolul, iar Loți la Ceahlăul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
cneius
cneius  •  04 Aprilie 2017, 16:07

2 solist...?

854605894625108
Silviu Apostol  •  04 Aprilie 2017, 12:53

Vai , ce suferinta pe "Decat Dinamu' " !

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  04 Aprilie 2017, 09:59
Postat de guyencea pe 04 Aprilie 2017, 09:46

O victorie. Furata cu Kovacs in ultimele minute de fcsbisti dupa 10 meciuri rusinoase facute cu Dinamo si uite cum gi.gi.stii de la gsp o urca pe fcsb pe postamentul closetului. Rusine nu aveti, dar sa va temeti de razbunarea lui D-zeu!

Doare rau... Nu-i nimic, fii barbata, Zoe! Coregrafii sunt la datorie. DOAR DINAMO BUCURICA!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează