FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Un oficial FCSB contestă măsura Guvernului: „E o prostie mare!”

Duckadam consideră că echipele ar trebui să fie lăsate să se antreneze
Duckadam consideră că echipele ar trebui să fie lăsate să se antreneze

Articol de GSP - Publicat joi, 30 aprilie 2020 07:08

Helmut Duckadam (61 de ani), președintele de onoare al celor de la FCSB, nu este de acord cu măsura Guvernului care interzice cluburilor sportive antrenamentele în această perioadă.

„E o prostie mare că nu li se permite jucătorilor să se antreneze. Sigur, în anumite condiții. Nu mi se pare normal ce se întâmplă în România”, a spus Duckadam, conform digisport.ro.

  • Jucătorii și antrenorii de la FCSB s-au reunit luni la baza din Berceni și au început pregătirile, chiar dacă în România este stare de urgență;
  • Poliția s-a autosesizat în acest caz, iar roș-albaștrii riscă o amendă de 70.000 de lei.

Scandalul de la FCSB a ajuns și în L'Equipe

L'Equipe a scris despre scandalul din jurul lui FCSB, echipă care și-a reluat antrenamentele în contextul pandemiei de coronavirus din România.

„În timp ce toate activitățile sportive care au loc în aer liber sunt suspendate în România, FC Steaua București a încălcat legea și riscă să fie pedepsită. FCSB a postat un clip video în care jucătorii se antrenează în grupuri de trei sub îndrumarea antrenorului Bogdan Vintilă.

Ionuț Stroe, Ministrul Sportului, a anunțat deja că FCSB poate fi amendată pentru încălcarea a două decrete prezidențiale”, au scris cei de la L'Equipe.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Poliția le-a închis baza! Vintilă a dat cu subsemnatul, Becali se teme: „În țara asta, legea nu te protejează”

FCSB contribuie serios la bugetul local! Gigi Becali riscă să plătească amenzi de 1 milion de euro

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
tgbre
tgbre  •  30 Aprilie 2020, 14:08

duckadam e amarat... i s-a injumatatit salariu sau i-a dat jijel mediu pe economie? ca la tv i-a fost rusine sa spuna cat i-a luat jijel...acum spera sa inceapa campionatul ca poate isi face mila patronul si revine la salariul normal...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează