FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB contribuie serios la bugetul local! Gigi Becali riscă să plătească amenzi de 1 milion de euro

Gigi Becali riscă să achite amenzi mari după ce FCSB a început antrenamentele
Gigi Becali riscă să achite amenzi mari după ce FCSB a început antrenamentele

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 aprilie 2020 10:58

FCSB s-a reunit luni la baza de la Berceni, pentru a începe antrenamentele, iar jucătorii și clubul riscă să primească amenzi serioase după ce Poliția s-a autosesizat.

La antrenamentul de luni au participat, în total, cu tot cu cei din staff, peste 20 de persoane. Cu o amendă maximă pentru fiecare dintre aceștia, dar și cu penalizarea de 70.000 de lei pentru club, s-ar depăși pragul de 100.000 de euro. 30% din bugetul lunar de salarii pe care îl are FCSB. Din imaginile publicate de presă doar doi din cei prezenți pe teren purtau măștile de protecție corespunzător.

FCSB, câte o amendă pentru fiecare antrenament! 

FCSB va continua să le pună jucătorilor la dispoziție baza de pregătire și, din informațiile pe care GSP le are, Coman și compania au în plan să meargă, măcar o dată la două-trei zile, pentru a efectua antrenament fizic. Avocatul cu care FCSB a discutat susține că „o amendă reprezintă o sancțiune pentru încălcarea din ziua respectivă, dacă Poliția va dovedi că au fost și în altă zi, va urma o altă amendă. E logic, e ca și cum te prinde radarul că ai viteză peste limita admisă de două ori, luni și joi, iei două amenzi”. 

 

Asta înseamă că jucătorii și staff-ul de la FCSB se pot reuni chiar de trei ori în șapte zile. Astfel, Becali riscă să achite către bugetul local peste 300.000 de euro pe săptămână. Adică aproape 1 milion de euro până când se va termina starea de urgență, pe 15 mai. 

VIDEO FCSB a încălcat Ordonanțele militare și au pornit antrenamentele la baza din Berceni

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali, revoltat după ce Poliția s-a autosesizat în cazul FCSB: „Ce ai cu mine, milițiene?”

Gigi Becali, pus pe hold! Patronul FCSB și-a făcut calculele: „Rămân 100.000 de euro pentru semințe”. Dar a uitat un detaliu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
liviuemil
liviuemil  •  29 Aprilie 2020, 16:59

Bai, voi chiar sinteti prosti. Nimeni nu a dat nici o amenda, doar voi va rugati sa fie adevarat !!!!

fara_penali_in_fotbal
fara_penali_in_fotbal  •  29 Aprilie 2020, 16:02

Hai cu falimentul clonei babuine Fotbal Club FCSB!

734735283533540
Ovidiu Pop  •  29 Aprilie 2020, 15:33

La brutarie ciobane. LA BRUTARIE CU TINE si cu clubul tau de mafioti. Steaua inseamna Ghencea, Steaua inseamna CSA, Steaua inseamna CCE 86.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează