FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCU CRAIOVA

Un patron din Liga 1 a răbufnit după decizia de la Sepsi - FCU Craiova: „E incredibil! Un asemenea precedent e de o gravitate maximă!”

Articol de - Publicat miercuri, 15 februarie 2023 17:47 / Actualizat miercuri, 15 februarie 2023 17:59

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani a comentat decizia luată azi de Comisia de Disciplină în scandalul de xeonofobie de la Sepsi - FCU Craiova

  • Sepsi câștigă cu 3-0 partida cu FCU Craiova, la „masa verde”!
  • FCU Craiova nu va avea galerie în următoarele 6 meciuri disputate în deplasare sau teren neutru!
  • 25.000 de lei amendă primită de Sepsi;
  • 22.500 de lei amendă primită de FCU Craiova;
  • Verdictul NU este definitiv și poate fi atacat cu apel la comisiile din România, apoi la TAS.

Finanțatorul moldovenilor spune că nu este de acord cu decizia luată de Comisie, considerând că partida ar fi trebuit reluată. În plus, acesta susține că el nu și-ar fi dorit ca echipa lui să fi câștigat meciul la „masa verde”. 

Surse GSP dezvăluie ce s-a întâmplat azi la Comisie » Cum a fost posibil ca Sepsi să primească o amendă mai mare decât FCU Craiova
SEPSI - FCU CRAIOVA
Surse GSP dezvăluie ce s-a întâmplat azi la Comisie » Cum a fost posibil ca Sepsi să primească o amendă mai mare decât FCU Craiova

Valeriu Iftime, după decizia Comisiei de Disciplină în cazul Sepsi - FCU Craiova: „Încurcăm fotbalul cu asemenea decizii”

„Păcat că încurcăm fotbalul cu asemenea decizii. Trebuia jucat meciul! Meciul nu trebuia decis la «masa verde». Adică să nu câștigăm puncte la comisie. O fi avut regulamente, dar și astea pot fi corectate la un moment dat. 

Nu sunt adversarii mei direcți, dar pentru tot fotbalul nostru e o imensă greșeală. Se creează un precedent. Este incredibil! Este o altă greșeală și arătăm din ce în ce mai prost, nu numai la fotbal, ci și la capitolul management. 

Dacă ar fi să împrumut ceva de la Becali, o să îl invoc pe Dumnezeu. Spun că nu intră Sepsi în play-off. Care dintre noi nu a greșit vreodată? Câte prostii nu am spus mulți dintre noi? Dacă era cazul, noi spuneam că nu vrem la «masa verde». Acum nu se arată viteji după război, dar un asemenea precedent e de o gravitate maximă”, a spus Valeriu Iftime, potrivit digisport.ro. 

VIDEO Totul despre FC Botoșani - Sepsi

Citește și:

Ghișee la peluză » Stadionul de 24 milioane € din România devine clădire de birouri pentru angajații Primăriei: „Prezintă garanții în cazul unui cutremur major”

„A fost o execuție!” » Reacție dură a lui Adrian Mititelu, după ce FCU Craiova a pierdut la „masa verde” cu Sepsi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (37)
CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  17 Februarie 2023, 01:23
Postat de mal. pe 15 Februarie 2023, 21:29

Dacă domnu’ ăsta se năștea mai timpuriu, ar fi fost unul din stâlpii cooperativei!

El e unul din stâlpii actualei cooperative.

tzintaru
tzintaru  •  16 Februarie 2023, 17:19
Postat de combatlandos pe 16 Februarie 2023, 15:30

Nu ,nu numai la un meci!!!Dar trebuia mai demult!Insa vad ca marea majoritate a comentariilor ocolesc cuvintele :ordine ,civilizatie,REGULAMENTE!!!!Oare de ce???

Romanii chiar nu sunt rasiști sau xenofobi,la noi minoritățile chiar au drepturi.Tocmai noi ne găsim sa dam exemplu?Poate ar trebui sa vedeți ce se întâmplă pe afară,in țările civilizate,coji de banane aruncate înspre jucătorii de culoare și nu oprește nimeni meciurile.Decizia FIFA cu așezatul in genunchi a făcut doar sa escaladeze situația.Nu este normal sa se vorbească în maghiară la un meci organizat de FRF,LPF.

combatlandos
combatlandos  •  16 Februarie 2023, 15:30
Postat de tzintaru pe 15 Februarie 2023, 19:26

Pai și cum facem,aplicam regulamentul doar la un meci?Asa arata dreptatea?

Nu ,nu numai la un meci!!!Dar trebuia mai demult!Insa vad ca marea majoritate a comentariilor ocolesc cuvintele :ordine ,civilizatie,REGULAMENTE!!!!Oare de ce???

Vezi toate comentariile (37)
Comentează