FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

Un patron din play-off e categoric: „Trebuie să începem campionatul! Lumea are nevoie de fotbal” + afirmații dure: „Pentru mine, Liga e moartă”

Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, consideră că Liga 1 ar trebui să reînceapă pe 15 mai +33   FOTO
Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, consideră că Liga 1 ar trebui să reînceapă pe 15 mai

Articol de GSP - Publicat marti, 07 aprilie 2020 17:54

Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, consideră că Liga 1 ar trebui să reînceapă pe 15 mai, atunci când România ar urma să iasă din starea de urgență cauzată de pandemia de coronavirus.

Cine e „Speedy Gonzales” al Ligii 1 » Dan Nistor nu a putut să ghicească

De asemenea, Iftime a vorbit în termeni duri despre Liga Profesionistă de Fotbal, despre care a afirmat că este „un crocodil mort”.

Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani: „Lumea are nevoie de fotbal”

Cred că trebuie să începem campionatul pe 15 mai. Toate echipele trebuie să aibă o regulă de testare înainte de începerea partidei, bineînțeles. Putem să ne pregătim în condiții de maximă siguranță. Lumea are nevoie de fotbal mai mult decât oricând în această perioadă, atunci când stăm acasă. 

Am vorbit cu fotbaliștii mei și nu am nicio variantă de buget până nu se reia campionatul. Sunt sincer. Trebuie să ne orgănizăm toți președinții de club, ca să discutăm acest subiect. N-am luat legătură cu LPF. Pentru mine, Liga e moartă de un an de zile. Eu nu știu nimic de acolo, e un crocodil mort”, a declarat Iftime, la TV Digi Sport.

Un patron din play-off e categoric: „Trebuie să începem campionatul! Lumea are nevoie de fotbal” + afirmații dure: „Pentru mine, Liga e moartă”

Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani

VIDEO Klaus Iohannis a anunțat prelungirea stării de urgență în România

FOTO Cadre inedite cu efectele pandemiei de coronavirus în lume:

+29 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 1:

Dennis Man la Sheffield United! Anamaria Prodan negociază transferul la locul 7 din Premier League

Puneți-vă centurile de siguranță! Liga 1 se pregătește de turbulențe majore, toate cluburile au tăiat deja sau pregătesc tăieri salariale

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează