FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Un personaj important din fotbalul românesc, acuzat că face jocurile anti-Popescu: "Vrea să arate că are sînge în instalaţie"

Articol de GSP - Publicat marti, 07 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 07 ianuarie 2014 13:02

Cu cît se apropie alegerile FRF, Gică Popescu e tot mai des atacat de rivali. În apărarea "Baciului" intervine  Nicolae “Ţîcă” Zamfir (69 de ani), naşul său.

Zamfir spune că jocurile anti-Popescu sînt făcute de Dumitru Dragomir.

"Cînd era la LPF, Mitică spunea că merge pe mîna lui Gică. Acum, cînd nu-l mai bagă nimeni în seamă, s-a întors împotriva lui şi a lui Mircea Sandu. Vrea să arate că are sînge-n instalaţie! Dar nu mai are! Vă spun eu ce face Mitică.

I-a aruncat în cursă pe Avram, pe Burleanu, pe Andone, ca să-i rupă din voturi lui Gică. Să nu facă 50 la sută plus 1 din voturi şi să nu poată ieşi din primul tur, ci doar la balotaj. La cum merg lucrurile, nu sînt convins că Gică Popescu va ieşi preşedinte! Să vă interesaţi cine e socrul lui Andone! Toţi sînt aruncaţi în luptă de Dragomir, care îşi umflă muşchii! Dar vremea lui a trecut", a spus Zamfir pentru Libertatea.

Alegerile pentru preşedinţia FRF vor avea loc pe 5 martie.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
ciprian_451fh
ciprian_451fh  •  08 Februarie 2014, 01:13
Postat de simina2 pe 07 Ianuarie 2014, 15:24

Si daca Popescu va fi condamnat definitiv ce duo formidabil va face cu Piti!

Din păcate scapă, din cauza noului cod penal fapta de care e acuzat se prescrie. M-aș fi bucurat să intre la zdup, dar din păcate am auzit că toți acuzații din lumea fotbalului scapă, ba chiar că cei de la închisoare (cazul celui de la Poarta Albă) vor ieși.

simina2
simina2  •  07 Ianuarie 2014, 15:24

Si daca Popescu va fi condamnat definitiv ce duo formidabil va face cu Piti!

solomon_i
solomon_i  •  07 Ianuarie 2014, 13:21
Postat de solomon_i pe 07 Ianuarie 2014, 13:20

apoi a renuntat, spre regretul lui ulterior.Copilul nu a mai fost chemat la lotul national.Probabil ca exista o anumita "increngatura" intre acesti antrenori de la loturile nationale si scolile private.Baiatul joaca acum in liga a III dupa ce a jucat si in liga a II la FC Bihor.Era un copil talentat si nu pot sa nu ma intreb la ce nivel ar fi ajuns daca beneficia de o pregatire si sustinere profesionista cum presupun ca le-ar fi gasit la scoala lui Gica Popescu.Eu am mers pe idea ca Gica nu avea habar de aceste practici dar mai stii...De aceea cred ca unele lucruri sant adevarate despre modul de selectie a unor copii in fotbalul nostru si cei doi Gica au obligatia sa cunoasca acest

nereguli

Vezi toate comentariile (31)
Comentează
Close