LIGA 1  ·  FC BOTOȘANI

Un tehnician din Liga 1 este tranșant în cazul lui Grozavu: "Nu e un capăt de țară! Să nu uităm cine l-a debutat. Am luat și eu palme"

Articol de - Publicat joi, 09 martie 2017 15:33

Flavius Stoican, antrenorul celor de la Pandurii, a comentat gestul lui Leo Grozavu, tehnicianul lui FC Botoșani, care l-a lovit pe atacantul Cătălin Golofca, în timpul meciului cu Astra, 0-3.

"Trebuie să fii atent. Se strâng și supărările și necazurile. Stau și mă întreb, dacă nu era Leo Grozavu unde era Golofca? Am înțeles că Leo i-a dat șansa să joace în Liga 1, e omul care l-a promovat. Nu spun că Leo a făcut un lucru bun în acel moment la Giurgiu, dar să nu uităm că el l-a debutat în Liga 1 pe Golofca. Iar când un jucător își aruncă tricoul este un gest la fel de dur ca cel al lui Leo Grozavu.

Vreau să spun că nu este un capăt de țară că Leo i-a aplicat o mică corecție. Nu mi-a plăcut nici declarația lui Golofca că ori el ori antrenorul. Este prea mult. Se uită că poate era jucătorul care bătea la porțile echipei din Botoșani și nimeni nu-l băga în seamă.

Am luat și eu palme. Și nu doar eu. Nu am făcut atâta caz. Palme părintești, apoi nu știam noi cum să ne băgăm în seamă sau pe sub pielea antrenorului. Nu vreau să dau nume, dar să știți că am luat și eu palme și nu am făcut atâta tam-tam. Au fost palme părintești care mi-au prins bine. Și nu doar eu am primit.

Am văzut și poze cu buza lui Golofca. Hai, lasă, joacă fotbal", a declarat Stoican.Marinel a terorizat tot satul. Ireal ce s-a descoperit în lanul de porumb! Polițiștii „au zis că ei nu intră„
Libertatea
Comentarii (1)
ray51  •  10 Martie 2017, 09:13

Nici la nivelul copiilor NU ai dreptul sa dai cu pumnul/palma, daramite intr-un tanar. Dincolo de legi, imagineaza-ti si eventuala riposta!?! Unde s-ar ajunge? Meritul tau ca antrenor se vede atunci cand grupul de jucatori reactioneaza la unison la indicatiile/semnele tale de pe margine.

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:30 Fotbal, Serie A
Torino - Genoa
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:15 Fotbal, Premier League
Crystal Palace - Manchester United
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Spal - Inter
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1