FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

Una dintre marile speranțe ale fotbalului românesc spune replici din BD la antrenamente și are coșmaruri cu un supertalent din Europa: "Ne-a dat cap în cap"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 martie 2016 19:53

Mijlocaș stânga la CFR Cluj, Alexandru Păun este unul dintre cei mai ofertanți tineri fotbaliști ai momentului în Liga 1.

Despre internaționalul de tineret de 20 de ani au apărut recent noi lucruri inedite.

JOACĂ ÎN ARDEAL, DAR ȘI-A PĂSTRAT UMORUL SPECIFIC OLTENESC

Oltean născut la Drăgășani, județul Vâlcea, Păun a început fotbalul la juniorii lui CSS Triumf din localitate. La Cluj a ajuns la 13 ani, iar la 19 ani a debutat la prima echipă, în Liga 1, într-un meci cu Corona Brașov (2-2).

Știridesport.ro scrie că lui Păun i-ar fi plăcut să fie actor de comedie și că folosește la antrenamente replici de-ale lui Jean Constantin din celebra serie " BD", cum ar fi:

"- Caută liniştit, caută liniştit... 
- Caut liniștit. Aşa linişte să ai dumneata toată viaţa".


La naționalele de juniori a dat peste adversari precum "perla" lui Partizan, Zivkovici, și cea a lui Schalke, Max Meyer. Cu neamțul are și o amintire mai puțin fericită. "Eu eram mijlocaș dreapta și Ionuț Șerban fundaș dreapta. Ne-a luat Meyer la o fază de ne-a dat cap în cap pe amândoi. Are tehnică în regim de viteză, e foarte bun", a povestit Păun pentru sursa citată.

49de meciuri în Liga 1 a strâns Păun, reușind 3 goluri și tot atâtea pase decisive. Cota lui de piață a ajuns la 600.000 de euro, conform transfermarkt


Păun a făcut parte din lotul divizionar convocat de Iordănescu la turneul din Antalya din acest an. Multă lume a auzit de el prima oară după golul superb reușit pentru naționala de tineret contra Armeniei (3-2), în septembrie 2015. (VIDEO cu reușita aici)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  01 Martie 2016, 21:15

pe asta nu da jiji 2 mili ...ca ar veni la fcsb ...

116269825405300
Dan Mihai  •  01 Martie 2016, 20:48

asa si..?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează