FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Unde intră "Pufulete"? » Sfaturi prețioase primite de Dică: "Eu nu-l văd jucând acolo"

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 august 2018 11:42

Raul Rusescu (30 de ani) s-a înțeles cu FCSB și va semna în cursul zilei cu vicecampioana României. Despre transferul lui Rusescu a vorbit și Jean Vlădoiu, fost atacant cu 36 de goluri în tricoul Stelei.

"Cred că va fi un câștig pentru FCSB. Acum să vedem ce-și doresc Dică și cei din conducere. Eu nu-l văd vârf împins, nu știu dacă poți să-l folosești acolo. El juca mai mult în dreapta, dar acolo îl ai pe Man. Gnohere e mai plinuț, dar e jucătorul de care ai nevoie în atac", a spus Vlădoiu, la TV Digi Sport. 

Raul Rusescu este unul dintre cei mai apreciați jucători din istoria recentă a FCSB-ului, reușind să cucerească două titluri alături de roș-albaștri. Atacantul a marcat 54 de goluri în 123 de meciuri.

Pentru un loc de titular, Rusescu se va duela cu francezul Harlem Gnohere, dar și cu Florinel Coman.

Cum ar putea arăta FCSB cu Rusescu vârf: Bălgrădean - R. Benzar, Planici, Bălașa, Momcilovici - Pintilii, Ov. Popescu - Man, Fl. Tănase, Teixeira - Rusescu

Cum ar putea arăta FCSB cu Rusescu în spatele vârfului: Bălgrădean - R. Benzar, Planici, Bălașa, Momcilovici - Pintilii, Ov. Popescu - Man, Rusescu, Fl. Tănase - Gnohere

Citește și:  Panduru, reacție incredibilă despre revenirea lui Rusescu la FCSB: "Practic ai adus o băbăciune, sperietoare pentru Coman, Moruţan, Tănase, Gnohere!"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
martinpen
martinpen  •  04 August 2018, 17:15

Rusescu a fost dat afara acum 3 ani ca nu facea fata la fcsb, acum e ciorba reincalzita ?

811062562312962
Stelian Strambeanu  •  04 August 2018, 15:55

D-le Vădoiu vă întreb: d-voastră dacă nu ați fost accidentat, dacă nu ați avut un motiv, real, personal de ce nu ați mai fi jucat fotbal timp de 1an??

Vezi toate comentariile (2)
Comentează