FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

”Unde să plece, la Bălăceanca?” Marcel Răducanu a rămas interzis la auzul veştii că Steaua pleacă din Ghencea

Marcel Răducanu are în Germania o şcoală de fotbal
Marcel Răducanu are în Germania o şcoală de fotbal

Articol de - Publicat miercuri, 06 iulie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 06 iulie 2011 12:29

Vestea plecării Stelei din Ghencea l-a surprins şi pe fostul mare mijlocaş din anii '70-'80, Marcel Răducanu. Fosta glorie a echipei militare nu vede cu ochi buni mutarea pe alt stadion. "Mi-a zis un prieten că Steaua nu va mai juca pe stadionul din Ghencea. Nu mi-a venit să cred, nici acum nu cred că se poate întîmpla aşa ceva. Unde să se ducă, la Bălăceanca? Sînt convins că pînă la urmă, Gigi Becali se va înţelege cu cei de la Armată şi Steaua va rămîne la locul ei, în Ghencea", a declarat pentru GSP.ro Marcel Răducanu, 56 de ani.

Fostul internaţional, care a marcat 94 de goluri în cele 229 de meciuri jucate pentru Steaua, continuă: "Cum să muţi cea mai iubită echipă din România de pe stadionul ei? E ca şi cum Bayern Munchen ar pleca să joace la Stuttgart sau la Freiburg. Ar fi păcat pentru fani. Cînd spui Steaua, spui Ghencea, nu? Chiar dacă Steaua are suporteri în toată ţara, cine naiba se mai duce la meciuri la Buzău sau în altă parte? Nu înţeleg cum gîndesc unii de pe acolo".

Marcel Răducanu se simte mult mai bine după cele două operaţii suferite la coloana vertebrală, la sfîrşitul anului trecut. "Am început să alerg, trebuie să-mi refac masa musculară, fiindcă mi s-au cam atrofiat muşchii. Atît de mult mi s-au subţiat picioarele încît cred că mi-ar intra uşor într-o damigeană. Fac mişcare prin casă şi cu cei doi cîini, Diego şi Luna, cu care împart în fiecare dimineaţă micul dejun", a povestit legendarul fotbalist.

Marţi, Helmuth Duckadam declara la Radio GSP că "probabil buldozerele vor pune la pămînt stadionul şi acolo va apărea vreun cartier de vile. Nu e normal să se întîmple aşa ceva Stelei". CITEŞTE AICI ce a mai spus Duckadam marţi la Radio GSP

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (3)
bimbi79
bimbi79  •  06 Iulie 2011, 15:33

Domnule Marcel Răducanu, În anii copilăriei mele v-am admirat mult. M-am întristat când am aflat că AŢI FUGIT DEFINITIV IN GERMANIA. Întrebare (cu tâlc): DE CE AŢI ALES CALEA EXILULUI ? Nu trebuie să-mi răspundeţi, ştiu răspunsul: Aţi ales să "păcăliţi" comunismul şi regimul totalitar. Sau, dacă vreţi, aţi plecat LA MAI BINE ! Altă întrebare: Credeţi că actuala conducere a Stelei mută din Ghencea echipa pentru beneficiază de "prea mult bine " ? Ca şi dvs. (în anii comunismului) şi actuala conducere caută să le fie cald şi bine. Deosebirea este că actualii caută tot în ţară, tot ăn Bucureşti chiar, nu prin locuri străine, necunoscute.

overtruck
overtruck  •  06 Iulie 2011, 15:10

Nici eu nu inteleg toata bulibasala asta, cum e Gigi cum nu e, el a investit in stadion si in echipa, ba a si platit armatei o gramada de bani pe chiria stadionului, ca o fi avind ceva restanta la plata chiriei .... ma rog, nu cred ca armata poate fi asa sa nu se mai inteleaga cu Gigi, la cit a investit el in ultimii 6-7 ani de zile in Ghencea. Imi pun intrebarea, daca s-ar retrage Gigi asa dintr-o data ar zice : gata retrocedez totul armatei ma refer la drepturi si palmaresul clubului, dar fara ce a investit el in Ghencea, oare ar fi in stare armata sa faca mult mai multe decit a facut Gigi ??? sa bage mai multi bani, sa modernizeze absolut totul in Ghencea si sa bage o droaie de bani ???

alpin
alpin  •  06 Iulie 2011, 14:33

La Balaceanca, Marcele?! Ar ajunge si ei, in sfarsit, acasa!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează