FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL

Unica victorie a fost un blat! Singura victorie a Viitorului pe terenul lui FCSB a fost și cea mai controversată

Pârvulescu a fost făcut jaloane de către jucătorii Viitorului FOTO Cristi Preda 
Pârvulescu a fost făcut jaloane de către jucătorii Viitorului FOTO Cristi Preda 

Articol de , - Publicat duminica, 10 martie 2019 08:44

Cu FCSB gazdă, Viitorul are un singur succes, 5-2 pe Ghencea, înregistrat pe 19 mai 2013, partidă care i-a salvat de la retrogradare pe constănțeni.

A fost vorba de omenie, tată! Așa am simțit! Nu a fost niciun aranjament, niciun blat. A fost o chestiune de bun-simț”, acestea au fost declarațiile pe care Gigi Becali le-a făcut pe treptele stadionului din Ghencea în urmă cu șase ani! FCSB era deja campioană, Viitorul se lupta să scape de retrogradare, iar steliștii au ajutat-o să-și îndeplinească obiectivul. Reghecampf a amenințat cu demisia după declarațiile patronului, dar a renunțat la idee după doar o zi.

Înaintea meciului de mâine seară, de pe Arena Națională, statistica e nemiloasă. Cu FCSB gazdă în 10 meciuri, meciul ciudat din 2013 este singurul succes al trupei constănțene! De atunci, Hagi și ai lui nu au mai reușit să bată în deplasare trupa roș-albastră. S-au contabilizat 8 victorii și un meci egal! În urmă cu șase ani, Chiţu (2), Dică, Larie și Nikolov au marcat pentru Viitorul și au scăpat de emoțiile retrogradării. Acesta a fost şi partida cu cele mai multe goluri marcate între cele două echipe.

„Meciul ăla s-a terminat aşa cum trebuia să se termine, iar oamenii din fotbal ştiu la ce mă refer”, spunea Gabi Iancu, notat cu 1 în Gazeta Sporturilor! Florin Prunea, cel ce era președinte la Iași în acel moment, a declarat, zilele trecute, la GSP Live: „Toată lumea știe ce s-a întâmplat atunci. Am vorbit cu Reghecampf și Anamaria Prodan după acel meci. Le-am spus că toate lucrurile se plătesc la un moment dat în viață. Noi am retrogradat, dar nu pe mâna noastră. N-am deschis subiectul niciodată cu Gică Hagi”. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (57)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  10 Martie 2019, 18:39
Postat de adi67 pe 10 Martie 2019, 13:55

Una dintre "mizerii" , a fost ca v-au facut pe voi campioni .

Faptul "ca a beneficiat" de un troc, sau blat, ca e mai cinstit spus asa, nu cred ca il va trece in CV. Si e o mare rusine. Si nu doar in cazul sau ci pentru toate echipele care se preteaza la asa ceva, inclusiv CSU Craiova, banuita ca a fi capra de serviciu a FCSB. Nu asa cladim fotbal in Romania.

adi67
adi67  •  10 Martie 2019, 13:55
Postat de catalin_cj pe 10 Martie 2019, 10:32

Rezultatele obținute de Hagi spun ca el a fost peste Gicu Dobrin. Restul e poveste. Noncombaturi au fost și vor mai fi în cloaca românească. Sa îl acuzi pe Hagi de porcăria din România e prea mult. A beneficiat și el cum au beneficiat mai mulți de-a lungul vremii. Iar Iașiul sa tacă din gura, și ei fac parte din mizeriile din fotbal.

Una dintre "mizerii" , a fost ca v-au facut pe voi campioni .

popescu222
popescu222  •  10 Martie 2019, 12:15

Gg si hg, doi combinatori marunti, si la limita incapacitatii intelectuale. Macar Hagi a fost ceva in fotbal ca jucator.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează