FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA – FCSB 0-1

Ce i-a transmis Dan Udrea lui Iordănescu, după Universitatea Craiova – FCSB: „I-am spus sincer”

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 mai 2022 23:15 / Actualizat duminica, 08 mai 2022 23:23

Sub ochii selecționerului Edward Iordănescu, FCSB s-a impus în meciul cu Universitatea Craiova, 1-0.

Dan Udrea, jurnalistul Gazetei Sporturilor, urmărit meciul de la tribuna oficială a stadionului „Ion Oblemenco” și a dezvăluit ce i-a transmis selecționerului Edward Iordănescu, după Universitatea Craiova – FCSB.

Se încinge lupta la titlu după Craiova – FCSB » CFR poate deveni campioană etapa viitoare, chiar dacă nu bate!
Universitatea Craiova – FCSB 0-1
Se încinge lupta la titlu după Craiova – FCSB » CFR poate deveni campioană etapa viitoare, chiar dacă nu bate!

Ce i-a transmis Dan Udrea lui Iordănescu, după Universitatea Craiova – FCSB

„Am văzut meciul de lângă selecționerul Edi Iordănescu, căruia i-am spus sincer la final: «Ai o misiune imposibilă dacă așa arată un meci între echipele care dau cei mai mulți jucători din Liga 1 la națională»”, a fost  mesajul lui Dan Udrea.

Un meci hidos, care se îndrepta spre un 0-0 meritat, a fost decis de o execuție colosală a unui jucător inexistent. Ivan Mamut fusese introdus în disperare de Petrea pentru a lovi vreo minge cu capul, dar a nimerit un călcâi de zile mari. FABULOS! Doar atmosfera a fost peste reușita croatului. FCSB nu merita mai mult de un punct, dar a câștigat cam cum a făcut-o Real cu City. Craiova nu merita să piardă în primul rând datorită fanilor și a ambianței deosebite 
– Dan Udrea

VIDEO Dumitru Dragomir după Universitatea Craiova – FCSB: „Dacă Becali a făcut schimbările, propun ca FRF să-i dea licența. E mai bun ca toți din țară”

În direct la GSP LIVE, Dumitru Dragomir a comentat victoria obținută de FCSB cu Universitatea Craiova.

„Cred că a fost cel mai frumos meci al campionatului. De departe. A fost o atmosferă de competiție mare, spectatori mulți. Echipele alergau de parcă nu erau românești. Pentru că a alergat mai mult, Steaua a câștigat. Dar a fost și o greșeală a apărării Craiovei. FCSB a fost norocoasă. Poate a fost și credința asta. L-am văzut pe Becali la Biserică, avea și o bască interesantă. Uite că i-a adus noroc.

Dacă Becali a făcut schimbările, propun ca FRF să-i dea licența. E mai bun ca toți din țară. Dacă el l-a scos pe Stoica și l-a băgat Mamut... A fost o schimbare demențială, extraordinară Toate schimbările făcute de Steaua au intrat bine. Dacă Petrea a făcut schimbările, declarați-l cel mai bun în această lună”, a spus Dumitru Dragomir la GSP LIVE.

Citește și: 

Reghecampf, declarații tari la adresa celor de la FCSB: „Să se concentreze mai mult pe jocul lor, fiindcă a lăsat de dorit” + Pe cine a găsit vinovat la gol

Mihai Stoica s-a dezlănțuit » Ce a făcut imediat după fluierul final din Universitatea Craiova – FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
roaitavasile
roaitavasile  •  09 Mai 2022, 10:22

Asa de dimineață începi cu ajutoarele?

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  09 Mai 2022, 09:41
Postat de marcelclujnapoca pe 09 Mai 2022, 09:40

Ucraina va bate în Gruia pe CFR pentru ca joaca fără miza iar CFR Îi va umili pe FCSB pe orice stadion din tara !!! Asa se fac jocurile...sa sufere toți!!!

U CRAIOVA !!!

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  09 Mai 2022, 09:40

Ucraina va bate în Gruia pe CFR pentru ca joaca fără miza iar CFR Îi va umili pe FCSB pe orice stadion din tara !!! Asa se fac jocurile...sa sufere toți!!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează