FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - FC ARGEȘ 1-1

VIDEO Neagoe și Croitoru știu să facă doar 1-1! Clasamentul LIVE, după U Cluj - FC Argeș

U Cluj și FC Argeș au remizat, 1-1, în penultimul meci al rundei #18 din Superliga, acesta fiind scorul clasic al întâlnirilor dintre Eugen Neagoe și Marius Croitoru.
U Cluj și FC Argeș au remizat, 1-1, în penultimul meci al rundei #18 din Superliga, acesta fiind scorul clasic al întâlnirilor dintre Eugen Neagoe și Marius Croitoru.

Articol de GSP - Publicat luni, 14 noiembrie 2022 20:00 / Actualizat luni, 14 noiembrie 2022 20:36

U Cluj și FC Argeș au remizat, 1-1, în penultimul meci al rundei #18 din Superliga, acesta fiind scorul clasic al întâlnirilor dintre Eugen Neagoe și Marius Croitoru.

U Cluj a avut prima mare ocazie a partidei în minutul 3, când Thiam a reluat în picioarele lui Straton din marginea careului mic. 

Becali vrea să încalce regulamentul până la finalul sezonului: Pintilii, suspendat?! + Ce riscă FCSB
FCSB
Becali vrea să încalce regulamentul până la finalul sezonului: Pintilii, suspendat?! + Ce riscă FCSB

Dacă ardelenii au ratat, FC Argeș a reușit să deschidă scorul. Garita a plecat în spatele lui Ispas și a profitat de gafele lui Gorcea, ieșit neinspirat dintre buturi și poziționat greșit ('18). 

Neagoe și Croitoru știu să facă doar 1-1! Clasamentul LIVE, după U Cluj - FC Argeș

U Cluj - FC Argeș » Duelul Neagoe vs. Croitoru se termină mereu la fel!

Piteștenii aveau să intre în avantaj la pauză. Surpriză mare, pentru că U a lovit de două ori bara pe parcursul primului act, prin Lorand Fulop ('26, '38),

Până la urmă, fotbalul a răsplătit-o pe trupa lui Neagoe, iar Remacle a egalat la capătul unei faze la care întreaga defensivă a oaspeților s-a apărat îngrozitor ('61)

N-au mai fost ocazii mari până la final, acest rezultat o urcă o poziție în clasament pe FC Argeș și o păstrează pe U Cluj pe 13, loc de baraj.

1-1s-au încheiat toate cele 4 confruntări directe dintre Neagoe și Croitoru

I-am felicitat pe jucători pentru atitudine, pentru jocul pe care l-am făcut în această seară, am dominat adversarul în totalitate. Ei au avut două șuturi pe poartă și au marcat o dată. În rest, nu ne-au pus probleme.

Meritam să câștigăm, am avut multe ocazii, bară, am avut de toate, mai puțin goluri, am reușit doar unul, am pierdut două puncte mari. Țin să le mulțumesc și suporterilor, au fost alături de noi, au crezut până la final. Din păcate, n-am reușit să le aducem bucuria celor 3 puncte la final, dar ei apreciază tot ce facem pe teren

Eugen Neagoe, antrenor U Cluj

Am intrat puțin timorați, în ultimele 20 de minute ne-am retras în apărare. Felicit echipa, am câștigat un punct. Am avut ocaziile noastre, Garita putea face 2-0 și altfel era jocul
Constantin Schumacher, „secund” FC Argeș

Clasamentul actualizat din Liga 1

FINAL. U Cluj - FC Argeș 1-1

U Cluj - FC Argeș. Echipele de start

Universitatea Cluj: Gorcea - Vlădoiu, Pițian, D. Ispas, Briceag - Simion, I. Filip, Ov. Bic - Chipciu, Thiam, L. Fulop
Rezerve: P. Iliev - R. Romeo, Fl. Ilie, Purece, Remacle, Hofman, Horșia, Ad. Bălan
Antrenor: Eugen Neagoe

FC Argeș: Straton - Tofan, Dobrosavlevici, Cestor, Jakolis - Meza Colli, Njike - Al. Ișfan, Calcan, Donisa - Garita
Rezerve: Greab - M. Constantin, Alceus, Raynov, I. Șerban, G. Crețu, Bertrand, Celestine, Pîrvu
Antrenor: Marius Croitoru

Arbitru: Andrei Chivulete (București) / A1: Sebastian Gheorghe (Suceava) / A2: Adrian Vornicu (Iași) / Arbitru VAR: George Rareș Vidican (Satu Mare), Arbitru AVAR: Alexandru Vodă (Alba Iulia) / R1: Szabolcs Kovacs (Satu Mare) / Observator arbitri: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea)
Stadion: Cluj Arena

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Eugen Neagoe vorbește despre cel mai greu moment: „Nu-mi mai e frică de nimic după cumpăna vieții” » Ce spune despre lupta la titlu și despre naționala României

Ce a observat la români polonezul din Superliga: „Nu pot trece cu vederea acest detaliu”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  14 Noiembrie 2022, 21:17

Nu mai faceți reciprocitati cu nimeni pentru ca nu se țin de cuvânt! Îl faceți mare pe Istvan în primul meci sa îl cumpere Becali , acum pe Garita asta , ca să ii creșteți cota...... sa vedem dacă recuperați punctele cu Petrolul ca i-ati ridicat și pe ei în Tur când aveau 1 punct și erai fără salarii. Cu FC Argeș 6 puncte în play-out , nu le mai cântați în strună. Vă pasa vouă ca îl da afara pe CROITORU sau va pasa de voi și de echipa??? Haide U !!!!

freddy
freddy  •  14 Noiembrie 2022, 20:57
Postat de Catalynn____ pe 14 Noiembrie 2022, 20:01

Nu cred ca promovează Dinamo sa joace cu U. Dar stii de ce!? Pt ca Steaua fu.ră in “amicale” așa cum ai zis! Bă, tu și Aspirina sunteți proverbial de prosti! :-)))

Ești absolut degeaba. Te agiți pe forumul asta ca un copil care cerșește atenție. Nu mă interesezi. Cântă la alta masă.

dobrin
dobrin  •  14 Noiembrie 2022, 20:26

Unde ne duci, Croitorule?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează