FOTBAL  »  LIGA 1  »  CSU CRAIOVA

COMUNICAT Universitatea Craiova răspunde după acuzațiile la adresa lui Devis Mangia: „Aspectele sesizate nu s-au confirmat, a fost, mai degrabă, o situație diferită”

Articol de GSP - Publicat luni, 03 octombrie 2022 14:19 / Actualizat luni, 03 octombrie 2022 14:35

După ce inițial a refuzat să comenteze acuzațiile făcute de mama lui Răzvan Popa la adresa lui Devis Mangia, CS Universitatea Craiova a emis un comunicat cu privire la acuzele de hărțuire sexuală.

Formația patronată de Mihai Rotaru spune că după sesizarea făcută de familia lui Răzvan Popa s-a făcut o anchetă internă, dar că nu s-au confirmat acuzele fostului jucător și că, din contră „s-a conturat o situație diferită”.

Apropiații Universității Craiova povestesc noi detalii despre Devis Mangia: „A avut invitații și pentru alți jucători” + Cum a plecat italianul din oraș
CSU CRAIOVA
Apropiații Universității Craiova povestesc noi detalii despre Devis Mangia: „A avut invitații și pentru alți jucători” + Cum a plecat italianul din oraș

Universitatea Craiova reacționează după acuzele la adresa lui Devis Mangia

„Clubul nostru a declanșat o anchetă internă, în baza căreia să putem lua o decizie corectă. În urma cercetărilor, aspectele sesizate nu s-au confirmat, existând mai multe elemente care au conturat, mai degrabă, o situație diferită. Singurele dovezi erau afirmaţiile familiei, care nu s-au coroborat cu nicio altă mărturie sau probă fizică”, afirmă oltenii.

Clubul din Craiova spune că a luat decizia să-l demită pentru Devis Mangia pentru a feri clubul de alte scandaluri.

„Pentru a proteja clubul, jucătorul şi celelalte persoane implicate, am preferat să încheiem pe cale amiabilă contractul cu antrenorul Devis Mangia în perioada imediat următoare”.

Comunicatul integral emis de CSU Craiova

Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public, cu privire la un posibil comportament reprobabil al antrenorului Devis Mangia, suntem în măsură să facem următoarele declaraţii publice: La vremea respectivă, a existat o sesizare făcută de către familia unui jucător şi, aşa cum era firesc, clubul nostru a declanșat o anchetă internă, în baza căreia să putem lua o decizie corectă. În urma cercetărilor, aspectele sesizate nu s-au confirmat, existând mai multe elemente care au conturat, mai degrabă, o situaţie diferită.

Singurele dovezi erau afirmaţiile familiei, care nu s-au coroborat cu nicio altă mărturie sau probă fizică. Menţionăm că, la vremea respectivă, membrii familiei ne-au expus o versiune mult mai puţin detaliată a celor ce s-au întâmplat, multe dintre amănuntele dezvăluite astăzi lipsind din narativul domniilor lor sau fiind contrare celor afirmate atunci.

În ciuda acestor aspecte, pentru a proteja clubul, jucătorul şi celelalte persoane implicate, am preferat să încheiem pe cale amiabilă contractul cu antrenorul Devis Mangia în perioada imediat următoare. Apreciem că, tot din dorinţa de a-şi proteja copilul, aşa cum am făcut şi noi, membrii familiei au păstrat tăcerea asupra acestor presupuse acte reprobabile timp de trei ani. 

Clubul nostru asigură opinia publică de faptul că nu tolerăm nicio astfel de conduită, care se abate de la regulile admise de societate, a unuia dintre angajaţii noştri.

- comunicat CSU Craiova

VIDEO Mama lui Răzvan Popa îl acuză pe Mihai Rotaru: „Ne-a spus că nu poate face nimic pentru că nu poate destabiliza clubul”

Citește și:

Un psiholog criminalist, dialog cu GSP după acuzele la adresa lui Devis Mangia: „Dacă nu face nimeni plângere penală împotriva lor, intră în anonimat, dar fac rele în continuare”

De ce nu a mai ajuns Devis Mangia la FCSB » Gigi Becali, dezvăluiri în premieră după acuzațiile de hărțuire sexuală: „Rotaru nu mi-a zis exact ce, dar mi-a dat de înțeles că așa e”

Playtech: Senzuala de la CM, PEDEAPSĂ pentru bărbaţii care i-au filmat DECOLTEUL PERICULOS! Moment de neratat la Qatar


Comentarii (37)
ciprianiliescu
ciprianiliescu  •  04 Octombrie 2022, 14:17
Postat de cirus11 pe 03 Octombrie 2022, 16:35

Ce faci la politie fara dovada?? La noi pedofili dovediti scapa cu suspendare, pt asa ceva politia nici macar nu ar fi investigat... Ai vreo incredere in politie sa rezolve asa ceva??? Au rezolvat ei vreodata cazuri de abuzuri casnice?? Uof, parca unii traiesc intr-o utopie si nu vad tara reala.

Și daca nu ai încredere ca politia va rezolva, o va face Rotaru? Dacă tu ai un copil care este abuzat ,nu te duci la poliție?

Dandana
Dandana  •  04 Octombrie 2022, 11:31

Și judecăm asta acuma? *** Dar pana la urmă uni ca el sunt datori sa încerce ca și cu o femeie. Am ajuns sa judecăm prin ziare ce face Mangia cu viața lui intimă, de parca numai el este în lumea asta așa. Normal ca dacă are apucături încearcă, dsr asta nu ne da dreptul să-l judecăm atâta. Nu i-a dat cuiva în cap, ca mai apoi să-l violeze. Facem discriminare și acuma? Iar rotaru nu l-a dat afara de asta, și la dat ca cerea jucători. Bine ca a ieșit asta sa dea vina pe ceva. Știu din surse sigure ca Mangia a plecat ca nu-i aducea jucători ceruți. Apoi a venit Papură sa facă treabă, dar băiatul nu a înțeles ca fără întăriri nu poți face nimic, iar suporteri la Craiova te judecă. Deci care este treaba cu orientarea sexuala a omului? Sunt conștient ca foarte mulți bărbați au avut cereri de astea și le-au refuzat politicoși. După au rămas prieteni, nu poți judeca pe nimeni, ca doar nu suntem noi Dumnezeu. Dacă este greșeală, este greseala lui ca nu ne-a făcut perfecți. Am ajuns într-o faza în care ești judecat pentru orice, chiar și pentru un neg pe față, ești considerat un monstru. Asa ajunse și Mangia un monstru doar pentru ca îl atrag bărbați. Ca femeile când se atrag ni se pare sexy la bărbați.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

markksson
markksson  •  04 Octombrie 2022, 04:54
Postat de nicto pe 03 Octombrie 2022, 18:11

Ma bucur ca ai comentat civilizat... chiar iti multumesc. Eu vad lucrurile asa: cand intalnesti un personaj din astia.. anunti pe cine trebuie . In felul acesta protejezi alte persoane care pot fi agresate. Gandeste -te ca daca nu pleca liber voios din Romania, copii aia din Malta nu pateau nimic. Acuma a pornit un tavalug... toti cei care au pus batista pe tambal ies acuma cu fel de fel de argumente. Ce sa spuna si ei?

Nicto, e perfect logic ce spui tu, insa daca asculti interviul cu mama jucatorului, iti faci o idee mai clara despre cat de socanta si sinistra a fost situatia. Solutiile pe care le gandim noi de pe canapea, cu berea in mana, sunt infinit mai usor de aplicat in teorie decat in practica.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează