FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Craiova încearcă să transfere un atacant din Liga 1, dar opoziția e serioasă! Cârțu a răbufnit: „Cum să jignești așa? Să fie mai diplomat!”

Bogdan Rusu, cu banderola pe braț, a intrat în atenția Craiovei / Sursă foto: GSP
Bogdan Rusu, cu banderola pe braț, a intrat în atenția Craiovei / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 iulie 2022 19:10 / Actualizat miercuri, 13 iulie 2022 20:00

Universitatea Craiova și-ar fi dorit să obțină semnătura lui Bogdan Rusu, un atacant de 32 de ani cu cifre remarcabile în sezonul trecut, în tricoul lui CS Mioveni. Oltenii se lovesc însă de opoziția primarului din Mioveni, Ion Georgescu, ale cărui pretenții sunt considerate exagerate de oficialii alb-albaștrilor.

Cu câteva zile înaintea startului noului sezon, formația antrenată de Laszlo Balint și-ar fi dorit să-și completeze ofensiva cu un atacant de careu care s-a evidențiat în sezonul trecut la CS Mioveni, unde a înscris nouă goluri în 36 de apariții în campionat, fiind totodată și căpitanul galben-verzilor

Însă oficialii argeșenilor nu intenționează să renunțe prea ușor la omul care a contribuit semnificativ la menținerea echipei în prima ligă. Universitatea Craiova le-a propus argeșenilor un schimb care să-l includă în afacere și pe Ionuț Vână, mijlocașul căzut în dizgrație în Bănie. 

E oficial! Universitatea se desparte de Mirko Pigliacelli
UNIVERSITATEA CRAIOVA
E oficial! Universitatea se desparte de Mirko Pigliacelli

Sorin Cârțu: „Ce discuții să mai avem dacă suntem tratați în felul acesta?”

Prin vocea primarului Ion Georgescu, galben-verzii au transmis însă că nu se mulțumesc cu Vână și îl vor la schimb pe Dan Nistor, pretenții care au stârnit nemulțumirile președintelui Sorin Cârțu. 

„Dacă cei de acolo vor, bine, dacă nu, asta e. Ce discuții să mai facem? Ce discuții să mai avem dacă suntem tratați în felul acesta? Vom vedea dacă această pistă e încheiată sau nu, dar jigneșți niște jucători, jignești conducerea clubului. Nu se face așa! Domnul primar să fie mai diplomat”, s-a enervat Sorin Cârțu, într-o intervenție avută la emisiunea „Liga DigiSport”.

Bogdan Rusu evoluează la CS Mioveni din 2020. A mai jucat de-a lungul carierei la FC Ghimbav, Aerostar Bacău, Farul Constanța, Astra, Dacia Brăila, Gauss Bacău, FC Brașov, Foresta Suceava, Hermannstadt, Petrolul și Dunărea Călărași.

Citește și alte știri de actualitate:

E oficial! Universitatea se desparte de Mirko Pigliacelli

Universitatea Craiova are un nou „decar” » Anunțul clubului oltean

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
terranovaaa
terranovaaa  •  14 Iulie 2022, 19:40
Postat de kuba pe 14 Iulie 2022, 16:51

Ala de pe care faci masaj

Tot penibil ai ramas katinko

kuba
kuba  •  14 Iulie 2022, 16:51
Postat de terranovaaa pe 14 Iulie 2022, 12:56

Ce alt cont am covrigare? :)) aiii de steaua ta

Ala de pe care faci masaj

craiovamaxima
craiovamaxima  •  14 Iulie 2022, 13:42

Pai daca il vor pe Nistor la schimb, dati-l fratilor, cum sa ratezi o asa ocazie?! CSU ar avea de castigat chiar si numai daca l-ar da gratis...

Vezi toate comentariile (31)
Comentează