FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

Universitatea Craiova, lăudată pentru ultima mutare: „Este cel mai bun transfer din campionatul nostru”

Laurențiu Reghecampf// foto: Facebook @ UCVOficial +10   FOTO
Laurențiu Reghecampf// foto: Facebook @ UCVOficial

Articol de GSP - Publicat luni, 02 august 2021 10:42 / Actualizat luni, 02 august 2021 11:16

Fostul atacant Adrian Neaga (42 de ani), în prezent impresar, a lăudat Universitatea Craiova pentru transferul lui Ionuț Vînă (26 de ani).

Universitatea Craiova și FCSB au reușit cel mai spectaculos schimb din fotbalul românesc în această vară. În Bănie a ajuns mijlocașul Ionuț Vînă, la FCSB au mers atacanții Andrei Burlacu și Ivan Mamut.

Vînă a și debutat la Craiova, la doar o zi după ce transferul său a fost anunțat. Mijlocașul central a jucat în meciul oltenilor cu FC Botoșani, pierdut acasă, scor 1-2. A rezistat pe teren 52 de minute, în care nu a impresionat, și a recunoscut că este în urmă cu pregătirea fizică.

Ionuț Vînă, „cel mai bun transfer pe care putea să-l facă Craiova”

Chiar și așa, Adrian Neaga consideră că alb-albaștrii au dat lovitura. Invitat la GSP Live, „Rică” a analizat mutarea.

„Cred că e cel mai bun transfer pe care putea să-l facă Craiova. Vînă îmi place foarte mult, nu pot să-mi dau seama de ce nu s-a integrat la Steaua, dar la ce se întâmplă acolo e pe undeva normal. Eu cred că Vînă la Craiova este cel mai important transfer făcut în această vară în campionatul nostru”, a spus Neaga la GSP Live. 

Ce a declarat Ionuț Vînă după Universitatea Craiova - FC Botoșani

Eu mă simt rău acum, din foarte multe puncte de vedere. Mai ales că meciul de astăzi nu ne-a ieșit. Am avut o primă repriză cât de cât bună. Nu le-am dat mari șanse să ajungă la poartă. Când am ieșit de la cabine nu am mai fost concentrați. A venit și acel gol, iar asta ne-a cam dereglat. Apoi o fază fixă, iar nu am fost concentrați. 

Chestia e că primim goluri ușor, dar trebuie să mergem înainte. Mister mi-a zis dinainte că o să mă bage. Încă nu am ritm de joc, dar voi munci și îmi voi reveni. E foarte greu. A fost și foarte cald, dar asta nu e o scuză. Am ieșit din Europa, acum avem timp. Trebuie să ne reglăm și să arătăm altfel cu Voluntari.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Motivul pentru care Rică Neaga nu mai merge la meciurile lui FC Argeș: „Mi-a fost rușine. Din momentul ăsta nu mai calc în stadion”

După Vînă, Laurențiu Reghecampf așteaptă încă un fotbalist de la FCSB: „Eu nu văd o problemă”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
m4blue88
m4blue88  •  02 August 2021, 17:59
Postat de Radulescu Aurel pe 02 August 2021, 16:28

o noua teapa e Vana,e terminat,nici nu a fost vredata o mare valoare fotbalistica. Burlacu slefuit bine de un antrenor,precum si Mamut,vor urca mult.

Tu cred ca nu i-ai vazut pe aia doi jucand vreodata :))) Burlacu se impiedica in propriu dribling la 8/10 faze iar din Mamut sare mingea ca din bunicu!

229276002388023
Gemil Osman  •  02 August 2021, 17:24

Unde e Reghe ,apar si magariile la pariuri .Primul meci ,1 pauza ,2 final .Nu degeaba sint persoane non -grata prin multe locuri.Fiti atenti la următoarele meciuri ,si va convingeti singuri .Oricum nu il prinde paltonul.

908074729289300
Radulescu Aurel  •  02 August 2021, 16:28

o noua teapa e Vana,e terminat,nici nu a fost vredata o mare valoare fotbalistica. Burlacu slefuit bine de un antrenor,precum si Mamut,vor urca mult.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close