FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Revenire importantă la CSU Craiova » Reghecampf vrea să se bazeze pe el în finalul sezonului

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 06 aprilie 2022 08:17 / Actualizat miercuri, 06 aprilie 2022 10:02

Francezul Lyes Houri a încheiat perioada de recuperare la Clairefontaine și va fi în curând gata să se antreneze alături de colegii de la CS Universitatae Craiova. Accidentat grav, cu ruptură a ligamentelor genunchiului, mijlocașul mai are nevoie de o perioadă ca să-și recapete tonusul.

Universitatea va putea să mizeze și pe Lyes Houri înainte de sfârșitul acestui sezon, dacă recuperarea mijlocașului va decurge așa cum speră el. Houri a revenit din Franța, din Clairefontaine, unde a parcurs perioada cea mai grea din recuperarea după accidentare.

E sănătos acum, mai trebuie doar să lucreze ca să-și recapete musculatura pe care o avea înainte să fie accidentat. 

Sorin Cârțu, despre șansele unui fotbalist de la Craiova de a ajunge la națională: „Are concurență mare”
ECHIPA NAȚIONALĂ
Sorin Cârțu, despre șansele unui fotbalist de la Craiova de a ajunge la națională: „Are concurență mare”

Lyes nu a mai jucat de pe 2 decembrie anul trecut, atunci când a fost integralist într-o victorie cu Filiași, 3-0, în Cupa României. El a suferit o ruptură a ligamentelor genunchiului, a fost operat și a mers în Franța pentru tratament. 

14.000 de eurocâștigă Houri lunar la Craiova. În sezonul următor ar beneficia de o mărire salarială cu o mie de euro, dacă Universitatea l-ar lua definitiv de la MOL Fehervar

Houri costă mult

Pentru Houri e important să revină în antrenamente și pe teren cât mai rapid ca să impresioneze și să continue la Craiova și în sezonul următor. Universitatea l-a împrumutat de la Fehervar pentru sezonul acesta și a plătit 100.000 de euro ca să beneficieze de serviciile lui. 

Pentru a-l lua definitiv, oltenii ar trebui să plătească încă 600.000 de euro, o sumă foarte mare, față de prețurile achitate de obicei de cluburile românești. 

Lui Reghecampf i-a lipsit mijlocașul francez, pentru că el fusese un om important înainte să fie accidentat. Jucase în nouă meciuri din campionat, opt ca titular, și marcase un gol. 

Revenire importantă la CSU Craiova » Reghecampf vrea să se bazeze pe el în finalul sezonului
Lyes Hour // FOTO: Imago

Craiova l-a adus din Ungaria mai ales datorită randamentului pe care Houri îl avusese la Viitorul, primul club din România în care s-a aflat mijlocașul ofensiv. Hagi îl folosise în 46 de partide în care Lyes înscrisese de patru ori. 

49 de meciuria disputat Lyes la Fehervar în două sezoane, în care a marcat 5 goluri. Maghiarii au plătit 600.000 de euro când l-au cumpărat de la Viitorul

VIDEO Laurențiu Reghecampf: „Urmează o perioadă dificilă. Eu nu sunt mulțumit cu locul 3”

Citește și:

Andrei Cristea, cuvinte de laudă pentru un fotbalist al Universității Craiova: „E matur, merită să fie titular la echipa națională”

MM Stoica, prima reacție după eșecul în fața Craiovei: „Rezultatul e o mare minciună!” + se ia de arbitrul Feșnic

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
robotucigas
robotucigas  •  07 Aprilie 2022, 12:11
Postat de ticlazau pe 06 Aprilie 2022, 12:14

Echipa se numeste UNIVERSITATEA CRAIOVA!!! Nu CSU, MCU, CCU sau cum *** vreti voi!

CS vine de la Club Sportiv. Nu vad rostul acestor înjurături. Ca și Fcu care însemna fotbal club. Pe mine ma deranjează ca sunt doua universitatea Craiova, și asta nu mai este frumos. Dacă mititelu sau rotaru au dreptate, lăsați numele singular. M-am saturat m de astea. Mai țineți minte Juventus București care a fost somată de juventus să-l schimbe? Și era echipa fin Italia, dar nou România lăsăm Craiova și stau în dubluri. Dar de ce dracu nu facem echipe numai cu acest nume. După mine mititelu trebuie sa schimbe universitatea sau Craiova. Sa își aleagă. Deja acceptam prea multe în fotbalul ăsta și asa este vai de capul lui. CS sau FC este denumirea clubului care nu trebuie sa te deranjeze

robotucigas
robotucigas  •  07 Aprilie 2022, 12:04
Postat de elefterie pe 06 Aprilie 2022, 10:12

Lyes Houri a marcat golul prin care Universitatea Craiova a eliminat-o pe CFR Cluj (cu Dan Petrescu ”la timonă”) în septembrie anul trecut... Precizare importantă, cred eu.

Ai uitat ca nu a jucat de câteva luni? Este greu sa revină la ce a fost. Uită-te la Kolici ca este o umbră a marelui jucător. Chiar este un mare jucător Kolici dar frica nu-l mai lasă să joace la parametri normali. JUCĂTOR bun este Kolici, doar ca cei de la Craiova nu găsesc cheia pentru a-l aduce la parametri normali. Houri a dat 2 goluri și 2 pase decisive în 15 meciuri. prea puțin pentru craiova care-l credem motorul echipei.

ticlazau
ticlazau  •  06 Aprilie 2022, 12:14

Echipa se numeste UNIVERSITATEA CRAIOVA!!! Nu CSU, MCU, CCU sau cum *** vreti voi!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează