FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - SEPSI 0-1

Au mers „glonț” la el după golul care a prăbușit-o pe Craiova: „O mare bucurie. S-au spus multe lucruri inexacte”

Marius Ștefănescu a înscris singurul gol din CSU Craiova - Sepsi 0-1 +12   FOTO
Marius Ștefănescu a înscris singurul gol din CSU Craiova - Sepsi 0-1

Articol de - Publicat luni, 29 mai 2023 00:04 / Actualizat luni, 29 mai 2023 00:09

Sepsi OSK a câștigat în Bănie, 1-0, și a lăsat-o pe Universitatea Craiova pe locul 4 în play-off, în afara pozițiilor europene. Imediat după singurul gol al partidei, înscris de Marius Ștefănescu în prelungiri, fotbaliștii formației din Sf. Gheorghe au mers să-l îmbrățișeze pe Cristiano Bergodi, aflat la ultima partidă pe banca echipei.

Cristiano Bergodi și-a încheiat aventura la Sepsi OSK cu un rezultat impresionant. Cu mulți dintre titulari menajați, covăsnenii au răpus-o pe CSU Craiova în propria casă, 1-0, cu gol înscris de Marius Ștefănescu în minutul 90+4, ultimul al prelungirilor.

Scene șocante după CFR Cluj - Farul » Dan Petrescu i-a bătut obrazul lui Hagi, apoi a dat să sară la bătaie! + Burcă, eliminat
CFR CLUJ - FARUL 1-2
Scene șocante după CFR Cluj - Farul » Dan Petrescu i-a bătut obrazul lui Hagi, apoi a dat să sară la bătaie! + Burcă, eliminat

Jucătorii lui Sepsi au mers „glonț” la Cristiano Bergodi după golul din CSU Craiova - Sepsi

Imediat după ce a înscris, Ștefănescu și cei mai mulți jucători ai lui Sepsi, inclusiv portarul Roland Niczuly, au sprintat către banca tehnică pentru a-l îmbrățișa pe antrenorul Cristiano Bergodi.

+8 FOTO

A fost modul lor de a-i mulțumi antrenorului italian, care s-a aflat la ultimul meci pe banca echipei, după aproape doi ani în care a condus-o pe Sepsi.

A fost o mare bucurie că au venit băieții la mine. Mă bucur, s-au spus multe lucruri inexacte despre vestiar. Dar ați văzut că au venit și m-am bucurat mult. Îi felicit pentru victorie, am făcut un meci foarte bun, am plimbat mingea, am jucat printre linii”, a reacționat Bergodi după meci. 

Cristiano Bergodi pleacă de la Sepsi OSK

Sepsi a anunțat sâmbătă că nu va continua colaborarea cu Bergodi. Clubul covăsnean a pus despărțirea pe seama antrenorului: „În timpul unei întâlniri personale cu conducerea Sepsi OSK, Cristiano Bergodi a explicat că are nevoie de noi provocări”.

3 trofeea cucerit Cristiano Bergodi alături de Sepsi: două Cupe și o Supercupă ale României

Tot din SuperLigă:

Vorbele lui Petrescu nu l-au clintit pe Hagi » Cum a apărut „Regele” la interviuri: „Anul ăsta noi suntem cei mai buni!”

Mesaj dur în direct pentru Sorin Cârțu: „Aș vrea să văd acum dacă se filmează și își prezintă scuze”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
FCUCraiova
FCUCraiova  •  31 Mai 2023, 10:17
Postat de prazberg pe 30 Mai 2023, 20:31

Asa alintati Malu Mare mai nou? Paris? Si daca ai sta la Paris printre nespalatii aia tot prost ai ramas. Daca esti cine presupun eu ca esti nu ma mir ca ai ramas tot prost.

Prostovanule tu doar visezi sa ajungi unde sunt ''Mars''

prazberg
prazberg  •  30 Mai 2023, 20:31
Postat de FCUCraiova pe 29 Mai 2023, 21:52

*** , *** stau la Paris de 22 de Ani *** *** , ***

Asa alintati Malu Mare mai nou? Paris? Si daca ai sta la Paris printre nespalatii aia tot prost ai ramas. Daca esti cine presupun eu ca esti nu ma mir ca ai ramas tot prost.

FCUCraiova
FCUCraiova  •  29 Mai 2023, 21:52
Postat de prazberg pe 29 Mai 2023, 20:09

Cum nimeni? Voi boovenii ca de obicei. =)) Eu zic sa tineti cu kfr, ca daca ajungeti sa jucati un tur preliminar in Conference o sa taie aia in carne vie! =)) Daca ajungi la vreun meci european te rog frumos sa faci un efort sa-ti iei papuci noi si sa te speli sub unghii. Bafta cu kfr, vreau sa vad cel putin 2 umilinte in Europa!

*** , *** stau la Paris de 22 de Ani *** *** , ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează