FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - U CRAIOVA 1-1

Universitatea îi cere lui Avram explicaţii pentru delegarea lui Bordean la derby-ul cu Timişoara

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 septembrie 2009 00:00

Printr-un comunicat adresat CCA, Universitatea Craiova, solicită preşedintelui Vasile Avram să îşi motiveze decizia de a-l delega pe sibianul Marian Bordean la jocul dintre gruparea olteană şi Poli Timişoara.

"In urma problemelor grave de arbitraj de la partida FC Timisoara - Fotbal Club U Craiova, scor 1-1, din cadrul etapei a 8-a a Ligii I, ii solicitam public presedintelui Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, sa motiveze delegarea la centru a arbitrului Marian Bordean, din Sibiu, la jocul mai sus mentionat si cea de arbitru de rezerva a lui Ovidiu Hategan.   
       
Cerem acest lucru, deoarece, inca din momentul in care am fost anuntati oficial de delegarea lui Marian Bordean, am avut rezerve fata de modul in care acesta ar putea duce la bun sfarsit partida de la Timisoara. De altfel, printr-o adresa catre presedintele CCA, din 25 septembrie, ne-am exprimat punctul de vedere ca un joc precum „FC Timisoara – U Craiova are nevoie de un arbitru experimentat si nu de un arbitru experiment” si ne-am aratat nedumerirea fata de delegarea lui Marian Bordean, care a fost „la centru” la 3 partide in 6 zile (Dinamo II – Victoria Branesti, pe 20 septembrie, FC Bihor – Rapid, pe 24 septembrie si FC Timisoara – FC U Craiova, pe 26 septembrie), in timp ce un arbitru FIFA, Ovidiu Hategan, a fost desemnat rezerva la meciul de pe Bega, cu toate ca nu mai arbitrase din12 septembrie!!!

Este revoltator si o dovada de lipsa de profesionalism si respect fata de clubul nostru din partea presedintelui CCA, Vasile Avram, care a delegat un arbitru neexperimentat la un joc de o asemenea incarcatura, a fost lipsit de orice reactie la adresa noastra de inaintea jocului, pentru ca acum, dupa greselile impardonabile facute de Marian Bordean, ce au dus la viciere de rezultat, Vasile Avram sa iasa in fata si sa spuna ca centralul din Sibiu nu poate face fata unor astfel de meciuri!

Din punctul nostru de vedere, greselile lui Bordean apartin in aceeasi masura si lui Vasile Avram si ii solicitam public acestuia sa motiveze plauzibil modul in care a gandit delegarea lui Marian Bordean, pentru ca Universitatea Craiova reprezinta un brand, nu cobaiul arbitrajului romanesc!

De asemenea, este cel putin ciudata lipsa de reactie a celor de la FC Timisoara, o contestatara vehementa a arbitrajelor romanesti, in general, fata de delegarea lui Bordean, oblojirea manierei de arbitraj, de dupa meci, prin declaratiile facute, dar si faptul ca oficialii de pe Bega nu au solicitat CCA arbitri straini la jocul de aseara, dupa ce, cu o etapa inainte, o facusera pentru partida de la Vaslui!", se precizează în comunicatul semnat de preşedintele clubului, Adrian Mititelu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
cristian_77
cristian_77  •  27 Septembrie 2009, 22:07
Postat de claustrofobus pe 27 Septembrie 2009, 21:30

data iar craiova de 3-4 ori. dar ce ma deranjeaza este aceasta suspiciune pe care craiova o plaseaza asupra timisoarei acuzandu-ne de furt cu arbitrajul, deci un atac direct la imaginea noastra ca timisoreni. daca continua in acest fel cu aceste manipulari a la meme si petrescu, devin pt. noi inamici de acelasi nivel cu steaua, dinamo, urziceni sau cluj.

nene...intai invata gramatica daca vrei sa te ia cineva in seama pe-aici...apoi, cooperatistu vostru pe nume Chivorchian, a zis ca el i-ar fi dat nota 7,5 arbitrului...asta dupa ce, sa zicem, a gresit grav de ambele parti...pai asta e mentalitate??...in stilul asta o sa faceti performanta la anul si la multi ani!

 •  27 Septembrie 2009, 22:06

Craiova e pe loc retrogradabil! Anul asta nu cred ca mai scapa de matineu!

claustrofobus
claustrofobus  •  27 Septembrie 2009, 21:30

data iar craiova de 3-4 ori. dar ce ma deranjeaza este aceasta suspiciune pe care craiova o plaseaza asupra timisoarei acuzandu-ne de furt cu arbitrajul, deci un atac direct la imaginea noastra ca timisoreni. daca continua in acest fel cu aceste manipulari a la meme si petrescu, devin pt. noi inamici de acelasi nivel cu steaua, dinamo, urziceni sau cluj.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează