FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Unul dintre cei mai iubiți străini din istoria recentă a FCSB-ului face un anunț important: "M-aș întoarce oricând, doar să fiu dorit aici"

FOTO: Ștefan Constantin
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 noiembrie 2017 15:49

Jucătorii lui Nicolae Dică au avut parte de o surpriză plăcută sâmbătă, fiind vizitați de italianul Federico Piovaccari, atacant care a evoluat pentru FCSB în sezonul 2013-2014.

"Îmi era dor de România. Am venit să-mi văd prietenii pe care-i am aici. Am venit cu soția. M-am întâlnit cu MM, cu Filip. A fost o revedere plăcută. Îmi este dor de meciurile din Liga 1, în special de derby-urile cu Dinamo.

Steaua mi-a rămas în suflet. Cea mai frumoasă amintire este golul de la Varșovia. Eu sunt liber de contract acum. M-aș întoarce oricând la Steaua. Important este să fiu dorit de antrenor și de manager. Cred că Steaua va lua titlul", a declarat " Fluierul fermecat", potrivit TV Digi Sport.

Italianul a jucat în România la FCSB în perioada 2013-2014, când a fost împrumutat de la Sampdoria.

În prezent, atacantul de 33 de ani evoluează pentru gruparea chineză Zhejiang Yiteng. După despărțirea de FCSB, acesta a mai trecut pe la Western Sydney Wanderes, Eibar şi Cordoba, fără a mai avea însă aceleaşi evoluţii din perioada petrecută la echipa roş-albastră.

16 goluriîn 43 de meciuri în toate competiţiile a reuşit italianul la FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
ares123
ares123  •  19 Noiembrie 2017, 20:10
Postat de catalynn2 pe 19 Noiembrie 2017, 16:50

Da, cred ca ne-ar fi util in PlayOff, desi are o varsta e totusi mai tânar decat cei aduși de Rapid. Insa nu cred ca va veni la Steaua, el isi dorește la fcsb din cate inteleg, dar chiar si aia e o declarație amicală, de complezența.

Imposibil sa joace in liga mascaricilor, unde la fiecare meci echipa FC Talpan marcheaza...fara numar.

fangigi
fangigi  •  19 Noiembrie 2017, 18:11
Postat de zagna pe 19 Noiembrie 2017, 16:26

Te-as primi cu bratele deschise, Federico ! Cred ca vorbesc in asentimentul a milioane de suporteri stelisti.

Zagna, ai luar-o cam Razna! fcsb nu e steaua!:)))

max2009
max2009  •  19 Noiembrie 2017, 17:46

am ajuns ca *** se cearta STELISTII INTRE EI

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează