FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Unul dintre steliștii plecați aruncă săgeți către fosta echipă: "Am un gust amar" » Anunță plecări în masă de la Steaua

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iunie 2016 11:12

Thaer Bawab a plecat de la Steaua și a semnat cu formația Umm Salal. Atacantul anunță că la club se vor face foarte multe schimbări pentru sezonul următor. 

"Plec din România cu un gust amar. Sunt puțin dezamăgit, sunt trist pentru că nu mi s-a dat șansa să joc, să demonstrez. Sunt sută la sută sigur că puteam să joc liniștit în echipa asta!

O să rămân cu golurile și cu meciurile în care am jucat. Atunci când am fost folosit am făcut meciuri bune. Eu rămân cu impresia asta. Mi-aș fi dorit mai mult, am zis asta de când am venit.

Le doresc multă baftă celor de acolo, să se califice toți prietenii care au rămas aici. Nu pot să fiu trist pentru că mă duc la mai bine, deci sunt și fericit!", a spus Bawab conform Dolce.

...despre plecări: "Am vorbit cu colegii mei și mi-au zis chestiile astea. Erau doar 7-8 jucători de la prima echipă... Ei știu mai bine ce trebuie să modifice și ce să facă pentru a se califica în Champions League.

Mă gândesc că asta e primordial, dar trebuie să fii și realist! Dacă ai gândul ăsta trebuie să se schimbe ceva, să modifice și să aducă jucători. Eu le doresc baftă, eu mi-am făcut treaba în cei cinci ani petrecuți în România".

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  09 Iunie 2016, 11:58
Postat de daniel_daniel00 pe 08 Iunie 2016, 12:26

Pacat ca ce?Ca a fost adus?Daca ne pare rau ca pleaca un atacant care a marcat un singur gol intr-o jumatate de sezon inseamna ca am ajuns jos rau de tot...

a jucat binisor,atata timp cat i s a dat sansa,e usor sa critici,ce crezi ca golubovici e departe de el ?? sau altii ?? trebuia sa ramana si sa mai vina 2-3,va mai veni unu,si vom avea 2 atacanti ,iar de ras,rusine migi

daniel_daniel00
daniel_daniel00  •  08 Iunie 2016, 12:26
Postat de andyandrei2015 pe 08 Iunie 2016, 11:40

PACAT,BAFTA BAWAB

Pacat ca ce?Ca a fost adus?Daca ne pare rau ca pleaca un atacant care a marcat un singur gol intr-o jumatate de sezon inseamna ca am ajuns jos rau de tot...

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  08 Iunie 2016, 09:21

Thaer la fcsb nimeni nu are rabdare cu tine ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează