FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Unul dintre străinii lui Hagi de la Viitorul e mândru de transferul în România: "Și când sunt în taxi aud asta"

Articol de - Publicat miercuri, 25 iulie 2018 11:47

Peste 3.000 de bilete au fost vândute la Ovidiu pentru meciul de mâine seară, contra olandezilor de la Vitesse. Jucătorii lui Hagi trag tare pentru a spăla evoluțiile foarte slabe din ultimele două meciuri de pe teren propriu, cu Racing Union (0-0) și cu Dunărea Călărași (0-1).

"Trebuie să trecem repede peste cele două meciuri și acum poate producem noi surpriza joi seară", se îmbărbătează Hagi.

În lotul Viitorul există și doi olandezi, care vor da piept mâine cu conaționalii lor: Mailson Lima, mijlocaș de 24 de ani, transferat de la FC Dordrecht, și fundașul de 20 de ani, Bradley de Nooijer, fiul antrenorului principal al celor de la Dordrecht, Gérard de Nooijer.

Bradley e anunțat titular și-a vorbit în presa de-acasă despre Hagi și Viitorul: "Când sunt în taxi, șoferii mă mai întreabă uneori ce fac p-aici și când le spun că joc fotbal la Viitorul, toată lumea îmi spune imediat «A, joci pentru Hagi? E cel mai bun!». Când am jucat la Cluj, de exemplu, în partea cealaltă a țării, inclusiv galeria adversă îi scanda numele! Ca și cum fanii lui Feyenoord i-ar scanda numele antrenorului lui Ajax".

Acesta a povestit și cum arată ședințele de pregătire ale Viitorului, "Hagi, uneori, se mai bagă la joc, e ca un jolly joker! Când are mingea și trage cu stângul, încă se duce bine de tot. Chiar și la antrenamente, de multe ori, când facem anumite exerciții, se bagă el să tragă primul", apoi și-a amintit cum a fost începutul aventurii în România:

"Când am venit la Constanța nu aveam absolut nimic! În cel mai scurt timp, oamenii din club au pregătit totul pentru mine. Mi-au dat apartament, mi-au făcut card bancar, mi-au oferit o mașină. Clubul ăsta e o mare familie!"

"Gheorghe Hagi este uriaș! A jucat la Real Madrid și Barcelona, e supranumit «Maradona din Carpați» și a făcut minuni la Viitorul, devenind campionul României în 2017" presa din Olanda

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
xnread
xnread  •  25 Iulie 2018, 15:49
Postat de xnread pe 25 Iulie 2018, 14:23

Bună ziua domnule Craițou. Frumos redat și acurat după articolul semnat ieri, la orele 11:17 de confratele dvs jurnalistul Iulian Uscat / Julian Droog ( l-am românizat eu pe autor ☺ ) în cotidianul provincial ,, De Gelderlander " ( Provincia Gelderland ). :)

Domnul Craițoiu. Îmi prezint scuzele pentru tastarea incorectă a numelui dvs.

xnread
xnread  •  25 Iulie 2018, 14:23

Bună ziua domnule Craițou. Frumos redat și acurat după articolul semnat ieri, la orele 11:17 de confratele dvs jurnalistul Iulian Uscat / Julian Droog ( l-am românizat eu pe autor ☺ ) în cotidianul provincial ,, De Gelderlander " ( Provincia Gelderland ). :)

chromophobia
chromophobia  •  25 Iulie 2018, 13:16

I love you Hagi yeee,i love you Hagi yeee !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează