FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

UPDATE Azi a avut loc ședința Comisiei de Apărare! Revine marca Steaua la Gigi Becali? Discuții clare: "Marca nu poate rămâne la aceeași valoare dacă Steaua joacă împotriva Crevediei"

Articol de GSP - Publicat marti, 11 aprilie 2017 12:15

Astăzi a avut loc ședința Comisiei de Apărare, ordine și siguranță din Senat unde se discută despre CSA Steaua și cum a gestionat Armata sigla câștigată în instanță în dauna lui Gigi Becali încă de acum doi ani.

UPDATE 13:23

S-a terminat ședința! Următoarea întâlnire va avea loc în momentul în care cei de la Armată vor avea o soluție concretă, anunță TV Digi. 

UPDATE 13:10

Reprezentații Armatei au spus că Steaua va porni din Liga a 4-a, iar pentru următorii doi ani va avea un buget de 300.000 de euro. La auzul acestei sume, un membru din Comisie s-a revoltat și a spus că acești bani nu ajung nici pentru a aprinde luminile la stadion, potrivit TV Digi Sport.

Ministrul Leș a spus că Armata era obligată să își facă o echipă pentru că dacă nu folosea brand-ul timp de 5 ani, putea fi atacată in Instanță și risca să fie decăzută din drepturi, pentru nefolosirea mărcii.

Știrea inițială:

Ministrul Apărării, Gabriel Benjamin Leș și șeful Statului Major General, Nicolae Ciucă, au fost chemați pentru a da detalii despre acest subiect la cererea senatorului PNL, Iulian Dumitrescu.

Ziare.com anunță că la Senat s-au strâns și 50 de fani de la Peluza Sud. "Vrem să se facă dreptate", este cerința acestora.

Fanii Peluzei Sud susțin proiectul celor de la CSA Steaua, care au în plan înființarea unei noi echipe, care să înceapă din Liga a 4-a sau a 5-a chiar din această vară.

DISCUȚII DE LA ȘEDINȚĂ:

Iulian Dumitrescu: "E greu ca valoarea mărcii Steaua va fi la fel de mare dacă echipa va juca în Liga a 4-a jucând cu FC Crevedia sau FC Ciorogârla. După 3-4 ani în ligile inferioare se va păstra sau nu? Vă rog să îmi răspundeți, domnule Leș". 

Leș: "Aveți dumneavoastră altă soluție? Îmi doresc să se rezolve cât mai rapid această situație, MApN are cu totul alte treburi decât să fie atentă la fotbal și să rezolve o prolbemă, care este deja de 3-4 ani de zile.

Am fost obligați să facem echipa de fotbal, pentru că pierdeam marca nefolosind-o! Așa spune legea. Plus că avem de recuperat un prejudiciu în valoare de 37 de milioane de euro.

Momentan, nu putem concesiona marca, pentru că legea nu ne permite. Este un activ patrimonial. Așa că am format, cum spuneam, noua echipă, care va începe din Liga 4". 

Iulian Dumitrescu: "Comisia se teme ca brandul să nu se devalorizeze peste câțiva ani și să-l vândă MApN pe nimic. Așa cum s-a întâmplat în trecut cu fabrici și uzine. Trebuie să găsiți rapid soluții".

Leș: ”De acord!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (330)
ray51
ray51  •  12 Aprilie 2017, 08:41

Cine plateste generalilor pe fata si prin dos, are marca.

1299813770048378
Anghel Eduard Valentin  •  11 Aprilie 2017, 22:45

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1299813770048378
Anghel Eduard Valentin  •  11 Aprilie 2017, 22:42

A-ti omis faptul ca Csa Steaua conform legii nu mai poate sa instraineze marca , deci orice a-ti face becali nu mai poate avea Steaua , intr-o zi Dumnezeul vostru becali va ajunge la fundul sacului inevitabil , si atunci ma gandesc ce ve-ti face ???

Vezi toate comentariile (330)
Comentează