FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

UPDATE EXCLUSIV Țucudean revine în fotbalul românesc: "Cei doi au bătut palma!"

Articol de GSP - Publicat marti, 29 decembrie 2015 08:51

George Țucudean n-a mai jucat nicăieri de cînd a fost dat afară de la Steaua, însă după o pauză de 6 luni, atacantul în vîrstă de 24 de ani a revenit în Liga 1.

UPDATE 18:26

Sursele GSP.ro au dezvăluit în exclusivitate că George Țucudean urmează să semneze în această pauză de iarnă cu Concordia Chiajna: "Este cunoscută prietenia de lungă durată pe care Mircea Sandu, impresarul atacantului, o are cu primarul și președintele clubului Mircea Minea. Cei doi au bătut palma pentru revenirea lui Țucudean în fotbalul românesc"

UPDATE 18:20

Oficialii campioanei au reacționat după aparția informației că George Țucudean s-ar întoarce la Steaua: "Nu ne interesează Țucudean! Nu vine la Steaua! Îi rugăm pe impresari să nu se mai folosească de Steaua atunci cînd au de gînd să-i găsească echipă jucătorului. Avem alți fotbaliști în vedere în această pauză de iarnă".

Știrea inițială

Antrenorul Stelei ar intenționa să îl readucă la echipă pe George Țucudean. Reghe l-a dorit pe Țucudean și în primul său mandat, iar un factor important în readucerea atacantului ar fi soția lui Reghe, impresar cu care Țucudean mai colaborează, anunță DolceSport.

Atacantul, care va reveni în ianuarie la Charlton, nu a jucat nici un meci oficial în acest sezon, după ce Mirel Rădoi l-a dat afară, în vară, și s-a antrenat singur.

Țucudean, 24 de ani, a fost la Steaua din ianuarie 2015 pînă în vară. Atacantul a jucat 21 de meciuri pentru formația roș-albastră, marcînd de cinci ori.

1.000.000 €este cota lui Țucudean, potrivit transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
portardelegenda
portardelegenda  •  30 Decembrie 2015, 07:59

a devenit impresarul lui dupa ce a terminat cu FRF iar pana acum vad ca nu a impresariat pe nimeni . Cam subtire urmasul lui Giovanni.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  29 Decembrie 2015, 20:52
Postat de conasu_boeru pe 29 Decembrie 2015, 19:48

Mircea Sandu, impresarul lui Tucudean ??!!! Ca sa vezi...

ca sa vezi de ce se insista mereu cu el la Nationala.......hahahaha

andyandrei2015
andyandrei2015  •  29 Decembrie 2015, 20:11

ce bine,duca se unde o fi

Vezi toate comentariile (35)
Comentează
Close