FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE Florentin Matei a semnat contractul cu FCSB! Prima reacție a jucătorului și a lui Teja: "Îmi doresc asta"

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 ianuarie 2019 10:44

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat că FCSB a ajuns la un acord cu mijlocașul Florentin Matei, 25 de ani, care revine la echipa roș-albastră. Cele două părți au semnat contractul în cursul zilei de vineri.

UPDATE 12:20

Matei a semnat și a oferit prima declarație. "Mă bucur că m-am întors după atâta timp. E un pas înainte, îmi doresc să dau tot ce pot și să câștig campionatul", a fost prima declaratie a lui Matei dupa ce a semnat cu FCSB, conform Pro TV.

Florentin Matei Steaua FCSB
FCSB l-a prezentat și pe site-ul oficial pe Matei. Acesta va purta tricoul cu numărul 70

Teja a comentat și el mutarea: "E un jucător bun, cu calitate. Florentin a debutat cu noi, eram secund când el a jucat primul meci la prima echipă. S-a maturizat, are calități extraordinare, poate să facă performanță".

ȘTIREA INIȚIALĂ

"Acum semnează Florentin Matei. Ne-am înțeles. Sunt aici cu el și va semna. Eram cu ochii pe el de multă vreme, de când era la Astra. Și Teja mi-a zis că e bun. Genul acesta de jucător îl vrea Teja, jucător tehnic. Oricum îl luam", a spus Gigi Becali la TV Digi Sport.

15.000 €pe lună va fi salariul lui Florentin Matei la FCSB, conform surselor GSP

"L-am văzut la antrenament, o să fie cel mai mare jucător scos de Steaua. Are acelaşi stil ca Hagi, cum loveşte mingea, cum driblează. Cred că voi lua 70 de milioane de euro peste câţiva ani"Gigi Becali despre Florentin Matei, în 2009

"Era văzut drept copilul minune al fotbalului. Am auzit de el la juniori, când avea 14-15 ani. E de profilul lui Luțu, tehnic, abil. Nu putea crește la Steaua. Să vedem acum cum joacă.  L-aș vedea în fața celor doi mijlocași defensivi"Nana Falemi pentru sursa citată

În 2011, după plecarea de la FCSB, Gigi Becali îl critica dur pe Matei: "Dacă ăsta ajunge fotbalist, eu îmi tai capul". (Detalii AICI)

1.200.000 €e cota de piață a lui Florentin Matei, conform Transfermarkt

De-a lungul carierei, Florentin Matei a mai jucat pentru FCSB între 2008 și 2010, când Becali l-a comparat cu Leo Messi. Matei a mai fost legitimat la Unirea Urziceni, Cesena U19, Volyn Lutsk, Rijeka, Astra Giurgiu și Ittihad Kalba.

Pentru FCSB, Matei a bifat două partide. La Astra are 14 meciuri, marcând 4 goluri.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
albalbastru72
albalbastru72  •  04 Ianuarie 2019, 13:56

Chestia aia de pe infractor e ,,treling obosit'' sau ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

104772133226352
Petre Radulescu  •  04 Ianuarie 2019, 13:26

Scoate unghia din jugulară că deja se observă cum sângerezi.

herman25
herman25  •  04 Ianuarie 2019, 13:00
Postat de Petre Radulescu pe 04 Ianuarie 2019, 12:55

Un stelist din curtea Stelei a revenit la matca, la echipa care l-a format. Succes Florentin Matei la echipa care a reușit să facă o tara-ntreaga fericita (cu mici excepții :)) ) în magica zi de 7 MAI 1986!!!

Lasa bautura, au cam trecut sarbatorile.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează