FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

UPDATE Gafă la un club important din Liga 1 » Cum răspunde clubul. Aceeași greșeală a fost taxată dur în Germania

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 ianuarie 2016 12:53

Astra, liderul Ligii 1, a anunțat azi pe site-ul oficial transferul Damien Boudjemaa.

13:00

Oficialii clubului Astra Giurgiu au ținut să facă o precizare după publicarea materialului pe GSP.RO.

"În acest moment, Astra nu are contract cu nici un sponsor tehnic", este replica giurgiuvenilor.

De prezentarea jucătorului s-a ocupat Dani Coman, președintele formației din Giurgiu. Acesta s-a fotografiat alături de jucător în holul hotelului unde este cazată echipa, dar a făcut o gafă uriașă.

Coman, reprezentant oficial al celor de la Astra, a venit îmbrăcat într-un trening de la Adidas, în timp ce formația giurgiuveană are contract cu cei de la Puma.

FOTO: astragiurgiufc.ro

O gafă asemănătoare a avut loc în Germania, la prezentarea lui Mario Gotze la Bayern Munchen. Neamțul a fost extrem de criticat după ce a venit la conferința de presă într-un tricou Nike, bavarezii avînd contract cu Adidas.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (8)
950753215045415
Ioan Buciumeanu  •  16 Ianuarie 2016, 17:38

BĂI stelistule care,care ești stelist,grijă mare cu prodanca...cu *** vreți să luați campionatul....nu mă mir .....***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

widoqq
widoqq  •  16 Ianuarie 2016, 16:44

Astra trebuie depunctata si FCSBeaua pusa pe primul loc si calificata deja in liga campionilor sa bage ciobanul citez;` douzeci de milioaane in buzunar`

babahuda
babahuda  •  16 Ianuarie 2016, 15:30

totul pt denigrarea si sanctionarea tuturor contracandidatelor echipei cu patron care a facut puscarie ..de fcb numai de bine ..ei sunt ingeri iar restul incalca tot timpul cate ceva ..jucatorii adusi la fcb sunt extrordinari facanduse reclama pana iti vine sa regurcitezi ai greturi numai cand intri pe sait iar celalte echipe transfera numai luseri ?! in viziune gsp ...daca venea jucatorul adus de dinamo din spania la fcb era mediatizat de nici el nu isi cunostea aptitudinile pe care ziaristii de la gsp le expuneau in articole ...canbd a venit tudorie sa scris parca luase pe cel mai bine cotat tanar din lume ..acum ca dinamo la adus pe vlad olteanu care a fost capitanul celor de l brasov si cu reale calitati de fotbalist nu ca paluga tudorie ...budgema in loc sa se scrie f bine de el ca e un jucator foarte bun apare in p[resa gigista in alte posturi decat cele de a fi prezentat ... dorim sa stim cate *** a dat marica si bawab in cantonament daca *** ..vrem sa stim daca jucatorii fcb-isti au crmpe ,*** dupa atatea vitamine ?daca le miroase gura ..fiti voi ..oricum multi au migrat de pe acest sait a mai ramnas valahu cu 100 de conturi care va face trafic cred ca il si platiti pt asta de e el asa prezent singur ..el posteaza el raspunde ,face cate 4-50 de comenturi pe articol ..daca se plateste spunetimi si mie ca si eu sunt interesat ..va fac trafic ..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează