FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

UPDATE Mărturia lui Gai Assulin, fostul elev al lui Pep Guardiola, care e aproape să semneze cu Poli Iași: „Comparația cu Messi mi-a făcut rău”

Articol de - Publicat joi, 19 septembrie 2019 14:02

Politehnica Iași este aproape de a transfera un jucător trecut pe la Barcelona și Manchester City, mijlocașul Gai Assulin (28 ani). Israelianul se antrenează în Copou, moldovenii încercând legitimarea lui.

Assulin a avut un start extrem de promițător de carieră, Barcelona stabilindu-i la 16 ani o clauză de reziliere de 20 de milioane de euro! 

Fotbalistul a lucrat cu antrenori mari de-a lungul timpului: Pep Guardiola, care l-a promovat la prima echipă a catalanilor, în care a bifat un meci din Cupa Spaniei, Luis Enrique ori Gus Poyet. 

El a mai fost legitimat la Brighton, Santander, Granada, Hercules, Mallorca, Hapoel Tel Aviv, Sabadell și Kairat.

150.000 €este cota de piață a lui Gai Assulin, conform Transfermarkt

1 singur meci oficiala jucat Gai Assulin pentru prima echipă a Barcelonei, în Cupă, 2-0 cu cei de la Cultural Leonesa, alături de jucători precum Pedro, Busquets, Pinto, Toure sau Keita

Cum a arătat primul „11” al Barcei în meciul din 2009 în care a jucat și Assulin: 

UPDATE Mărturia lui Gai Assulin, fostul elev al lui Pep Guardiola, care e aproape să semneze cu Poli Iași: „Comparația cu Messi mi-a făcut rău”
FOTO: Captură Transfermarkt

De ce n-a reușit la nivel mare cel supranumit „Messi al Israelului”

În 2016, Assulin a vorbit deschis despre faptul că la un moment dat era comparat cu starul argentinian Leo Messi și a mărturisit că această comparație a avut un efect negativ asupra sa.

Assulin nu a reușit să confirme la nivel înalt în fotbalul mondial, în ciuda așteptărilor. Un fel de Andrei Ionescu la noi. 

„Când lumea te compară cu cineva care este cel mai bun jucător din istorie, așteaptă mult de la tine, iar când ieși pe teren poate fi mai dificil pentru tine, așa că nu cred că a fost o comparație bună. Cred că m-a rănit un pic în primă fază”, mărturisea Assulin, potrivit Sport Bible. 

VIDEO / Imagini cu Assulin la treabă din perioada Barcelona: 

VEZI ȘI:

De ce Craiova nu e pregătită pentru Piți: 4 criterii la care oltenii nu stau deloc bine 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  19 Septembrie 2019, 15:42

MERIDE,OKUNOWO,PAPE NDAW...

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  19 Septembrie 2019, 09:11

Pacat de aceasta echipa . Primaria incearca sa i sustina iar presedintele clubului sifoneaza banii prin toate mijloacele sunt patru jucatori adusi de el care nu au loc nici in L2

10153279648987449
Intunerikuss Intunerikuss  •  18 Septembrie 2019, 21:55

Altul care s-a nascut "talent" si a murit "speranta"...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează