FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE / Negoiţă a apelat la "SMURD". Selymes e out, vine Mulţescu! "Ne-am înţeles, banii nu sînt o problemă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 iunie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 05 iunie 2013 16:25

Tibor Selymes nu s-a pus de acord cu Ionuţ Negoiţă şi Constantin Anghelache în privinţa contractului, astfel că şefii l-au contactat din nou pe Gheorghe Mulţescu.

UPDATE / Prima reacţie a lui Mulţescu, viitorul antrenor al lui Dinamo: "Ne-am înţeles, banii nu sînt o problemă, vreau să văd la lucru noile achiziţii, pe jucătorii despre care se vorbeşte. Nu se pune problema să nu semnez, mai sînt doar mici detalii de pus la punct, apoi vom da drumul la treabă".

*****

Antrenorul fusese acontat de roş-albi încă din aprilie, înaintea meciului direct dintre Dinamo şi Gaz Metan Mediaş, însă, deşi antrenorul de 61 de ani îşi dăduse acordul, cele două părţi nu reuşiseră să le pună de acord asupra salariului.

Acum, Mulţescu a fost din nou contactat de şefii "cîinilor" şi şi-a dat acordul să semneze cu Dinamo un contract pe doi ani, cu posibilitate de prelungire. Mulţescu, poreclit " SMURD-ul" pentru abilitatea de a salva echipele aflate într-o situaţie dificilă va merge acum la Rin Hotel pentru a semna contractul cu Dinamo, urmînd să fie numit oficial în cadrul unei conferinţe de presă, cel mai probabil, mîine.

La Dinamo, acesta va colabora cu preparatorul fizic Yuksel Yesilova, turcul lucrînd şi cu Dorinel Munteanu în scurta perioadă petrecută în Ştefan cel Mare. Antrenor secund va fi Daniel Timofte, iar antrenor cu portarii va fi Cătălin Mulţescu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (104)
ultras_gicu
ultras_gicu  •  05 Iunie 2013, 22:24
Postat de florinch pe 05 Iunie 2013, 19:40

"Complot fascist impotriva lui Bonetti" ! Hai mai baiete, fii om serios, Bonetti nu era si nici nu este antrenor. Spune-mi si mie, daca are atata valoare, cum spui tu, unde antreneaza acum? De ce nu-l vrea nimeni? Tie ti-a placut cum juca Dinamo in "era" Bonetti: Toti in aparare si doar unul, doi in atac? Cat a fost caricatura aia antrenor, mi-a fost rusine ca sunt dinamovist, echipa a jucat cel mai urat si mai prost fotbal din istoria ei. Daca intr-adevar Multescu a complotat cumva impotriva lui Bonetti ( nu stiu ar fi putut sa o faca) inseamna ca este un adevarat dinamovist: Bonetti a facut din Dinamo o echipa de a doua parte a clasamentului. Succes Multescu!

prietene bonetti cu ce a avut a castigat o cupa si o supercupa..sa ma anunti si pe mine cand un antrenor avand un lot asa subtire va mai reusi asa ceva!

stegarubvewo
stegarubvewo  •  05 Iunie 2013, 21:57

Multescu va fi Jupp Heynkes al nostru.

bazileon
bazileon  •  05 Iunie 2013, 21:51
Postat de ciocaneanu pe 05 Iunie 2013, 18:30

E rau de felul lui. Toti fostii mijlocasi sint rai cum rai au fost ca fotbalisti. La mijlocul terenului ori te impui - indiferent cu ce mijloace - ori te duci de suflet. Despre Pele povesteau Dinu si Dembrowsky, dupa experienta Guadalajara, ca atitea talpi puse intr-un meci n-au vazut. Asa si cu Multescu. Din pacate a facut parte din complotul fecaliot impotriva lui Bonetti si nu pare sa aiba cine stie ce caracter!

Lasa ca-i rau, dar bun e? Bun ca antrenor? Eu il mai stiu si de la sportu, si din ce-a facut in ultimii ani...La Dinamo nu a fost cxonvingator. Are calitati dar are si ceva ancilar: pai l-am auzit si vazut "vivo" cum se propunea lui Negoita, pe digi sport; sa dea Dzeu sa faca ceva; macar sa aiba cu ce!

Vezi toate comentariile (104)
Comentează