Comentarii (10)
bimbi79  •  17 Septembrie 2015, 17:23

Acest Piti, barbugiu de meserie, este cel care a omorat adevarata Universitatea, a vrut chiar sa omoare Steaua ( a incercat sa-l pacaleasca pe Becali asa cum l-a pacalit pe mititelu). Adevarata lui valoare s-a vazut in ultima perioada de antrenorat, la arabi. Altii, odata ajunsi acolo, SE IMBOGATESC. El. a rezistat acolo doar cateva luni dupa care a primit un sut in fund. Este un rahat de antrenor in care ogoliile de prost gust, prostia si nesimtirea sunt caracteristcile principale. Daca ar ajunge acum la steaua, am vedea o premiera: STEAUA in B. Bine ca Becali nu se coboara la mintea lui. Piturca, mars la Vica...

unico_biancorossi  •  17 Septembrie 2015, 11:54

nea Piti este o voce autorizata in materie de futbol. fost mare jucator, antrenor de club cu CV remarcabil si un selectioner de succes, singurul selectioner cu rezultate remarcabile de dupa 2000. la asemenea anvergura este firesc sa fie o voce autorizata, cu atat mai mult cu cat opinia din topic se refera fix la clubul drag inimii lui, cel la care a cunoscut cele mai mari performante din cariera de jucator. pe scurt ? are dreptate, e si opinia mea, fara sa fiu ruda sau amicul lui.) respect, Piti 666 ! Hai Romania !

sexilian  •  18 Septembrie 2015, 08:40

stiam de pripasi fara adresa,steaua a intrat in putrefactie de mult

p.rares  •  18 Septembrie 2015, 00:21

Multi "antrenori "si profesionisti fac analize la adresa lui Piturca. Nu uitati ca este cel care a calificat nationala si in anii trecuti si pot spune si acum.

vlad57  •  17 Septembrie 2015, 18:13

O recomandare pentru autorul articolului. Stimabile, da stiri despre ce spun oamenii care au ceva de spus. Dincolo de faptul ca acest specimen se baga in seama ca sa mai auda lumea de el, pt ca la ora actuala nu-l cauta nimeni, nu-i ofera nimeni nici un job, idividul nu spune nimic. A fost dat afara cu chiu cu vai de la nationala, ( noroc ca mai sunt fraieri in tarile arabe care pot fi prostiti) iar apoi dupa ce si arabii s-au prins cat de slab profesional, pe scurt INCOMPETENT, este, l-au aruncat ca pe o masea stricata. Nu conteaza negocierile pentru bani. A fost scuipat afara ca ultimul cersetor. Daca luam in calcul si caracterul infect rezulta ceva care nu merita bagat in seama. Un neica nimeni. Nu mai comentati la *** ca asta. E ultima oara cand o mai fac.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Silviu Apostol  •  17 Septembrie 2015, 15:52

Bineinteles ca SALVATORUL Stelei nu ar putea fi decat "EL" ! Piti , o mare *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Enver Hoxha  •  17 Septembrie 2015, 14:59

Calificarea (dacă e obţinută...) e meritul lui Piţi. *** poate doar s-o rateze. Iar în viitoarele preliminarii pentru Mondial o să fie jale mare.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luis  •  17 Septembrie 2015, 14:46

Probabil, singurul personaj care ar putea face lucrurile mai rele decat sunt e insusi Piti.

mariuss72  •  17 Septembrie 2015, 13:20

"Țiți Dumitriu e bătrîn. Probabil l-au luat și pe el ca să îi de un salariu" :)))))))))))))))))))))) deci asta a fost maaaaaaxim :)))))))))))))))0

whiteredarad  •  17 Septembrie 2015, 13:14

Hai sa nu-l mai laudam atata pe Piturca. In fond, cu el Nationala nu a jucat nimic, la el in atac juca doar Mutu ( ca mare jucator !),cu el se joaca doar "la disperare". Nu are rezultate la club, afara este micut de tot. Sa fii mare la Steaua nu este o scofala. De acord are principii fixe, cere disciplina, dar atata . Piturca nu stie sa puna o echipa sa joace ca sa si placa ochiului. Aparare disperata si poate ,poate in atac, cam asta produce Piti. La arabi , cam la fel , a fost nul., iar in Occident nu va intra in veci, ca antrenor.

Comentează