FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

UPDATE Pițurcă rîde de Steaua, dar situația actuală de la club seamănă izbitor cu ce-a fost în mandatul lui

Articol de - Publicat joi, 17 septembrie 2015 10:44

Victor Pițurcă, fost antrenor la Steaua, a vorbit despre situația echipei și dă vină pe jucători pentru rezultatele slabe.

"Explicația pentru dezastrul de la echipă este simplă: valoarea lotului, a patronului și a conducerii tehnice. Din nefericire, lucrurile nu merg bine.

Nu pot spune că Rădoi este de vină. El este nou în acestă meserie, este un novice. Nu este simplu pentru el. În plus, nici lotul nu îl ajută și nu este pe măsura pretențiilor. La Steaua sînt jucători care nu prea mai joacă la un nivel ridicat", a spus Pițurcă la DolceSport.

Piți l-a înțepat și pe Dumitriu: "Țiți e bătrîn. Probabil l-au luat și pe el ca să îi de un salariu".

Situația actuală de la Steaua seamănă însă izbitor cu o perioadă petrecută de Pițurcă pe banca "roş-albaştrilor".

În 2001, gruparea din Ghencea a pierdut calificarea în faza grupelor UCL, după 2-4 acasă / 1-1 deplasare cu Dinamo Kiev, iar din Cupa Uefa a fost eliminată în faza următoare de elveţienii de la St Gallen 1-2/1-1.

De asemenea, în campionat, Victor Piţurcă era singurul antrenor din istoria ultimilor 30 de ani, excluzîndu-l pe Rădoi, care nu a calificat Steaua în cupele europene. S-a întîmplat chiar de două ori, în 2000 şi 2002.

Pițurcă rîde de Dumitriu, dar Țiți are 3 calificări în fazele grupelor UCL.

Citește și: Pițurcă spune TOT! Motivele plecării de la Al Ittihad și națională + cum putea rămîne selecționer și ce salariu a cerut

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
sexilian
sexilian  •  18 Septembrie 2015, 08:40

stiam de pripasi fara adresa,steaua a intrat in putrefactie de mult

p.rares
p.rares  •  18 Septembrie 2015, 00:21

Multi "antrenori "si profesionisti fac analize la adresa lui Piturca. Nu uitati ca este cel care a calificat nationala si in anii trecuti si pot spune si acum.

vlad57
vlad57  •  17 Septembrie 2015, 18:13

O recomandare pentru autorul articolului. Stimabile, da stiri despre ce spun oamenii care au ceva de spus. Dincolo de faptul ca acest specimen se baga in seama ca sa mai auda lumea de el, pt ca la ora actuala nu-l cauta nimeni, nu-i ofera nimeni nici un job, idividul nu spune nimic. A fost dat afara cu chiu cu vai de la nationala, ( noroc ca mai sunt fraieri in tarile arabe care pot fi prostiti) iar apoi dupa ce si arabii s-au prins cat de slab profesional, pe scurt INCOMPETENT, este, l-au aruncat ca pe o masea stricata. Nu conteaza negocierile pentru bani. A fost scuipat afara ca ultimul cersetor. Daca luam in calcul si caracterul infect rezulta ceva care nu merita bagat in seama. Un neica nimeni. Nu mai comentati la *** ca asta. E ultima oara cand o mai fac.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează