FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

UPDATE VIDEO Kapetanos a fost suspendat două etape! » "Decizia e irevocabilă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 decembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 21 decembrie 2013 16:16

UPDATE 15:02 / Pantelis Kapetanos a fost suspendat două etape de Comisia de Disciplină pentru lovitura aplicată lui Mureşan şi va plăti şi o amendă de 2.000 de lei!

"Conform art.63.1.b, coroborat cu art.63.2.4, lit. a din RD se sancţionează jucătorul Kapetanos Pantelis cu suspendare pentru 2 jocuri şi o penalitate de 2000 lei. Irevocabilă", se arată în comunicatul LPF.

Vezi aici VIDEO cu lovitura!

********

Conducerea Astrei a făcut un memoriu, imediat după meciul de miercuri, împotriva lui Pantelis Kapetanos.

Giurgiuvenii solicită suspendarea grecului pentru lovitura pe care acesta i-a aplicat-o în minutul 26 fundaşului Andrei Mureşan.

Arbitrul Tudor n-a luat nici o decizie împotriva lui Kapetanos, dar Astra speră ca atacantul să fie suspendat pe baza probei video. Memoriul va fi judecat în această dimineaţă de LPF.

"Nu este nimic neregulamentar. Sper ca cei de la comisie să fie echidistanţi. Noi doar am făcut memoriu, nu avem nimic cu Steaua. Măsura disciplinară care s-a luat împotriva lui Kapetanos a fost pentru altercaţia de după pumn", a spus Dinu Gheorghe la Digisport.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (167)
mihaitanase
mihaitanase  •  22 Decembrie 2013, 06:51

LIGA LUI GINO DEVINE A LUI ASTRA DIN GIURGIU ? FAPTUL CA GINO E DIN GIURGIU ARE GREUTATE ?MITICA SPUNEA MEREU , CA LA NOI NU SE JUDECA PE PROBE VIDEO , CA NU ESTE IN REGULAMENT .DACA S-A SCHIMBAT REGULAMENTUL , TREBUIA SA SCRIE IN PREDA , DAR NU SA INTAMPLAT , CEEA CE INSEAMNA CA NU S-A SHIMBAT NIMIC .SUSPECT MODUL DE ACTIONARE AL COMISIEI DE DISCIPLINA . IN BAZA A CE AU JUDECAT ?NU CONTEST GESTUL LUI KAPETANOS , CARE TREBUIA ELIMINAT , DAR INAINTE DE GESTUL SAU , TUDOR TREBUIA SA DEA FAULT A LUI MURESAN , CARE L-A TRAS CU AMBELE MAIINI IN CAREU PE KAPETANOS , DECI 11M CLAR , INFRACTIUNEA FIIND IN CAREU .DACA TUDOR ERA ATENT SAU CORECT SI FLUIERA IMEDIAT NU SE MAI AJUNGEA LA ACEL GEST.

robotzel
robotzel  •  21 Decembrie 2013, 23:29
Postat de mambo pe 21 Decembrie 2013, 20:31

Foarte interesant cum functioneaza penalul in fotbalul mioritic. Dacxa dai un pumn la unul faci garantat cateva luni de puscarie, dar daca esti pe terenul de fotbal platesti 2000 si esti liber s-o iei de la capat. In Anglia sau Germania statea cel putin 5-6 etape pe tusa. Decizie in concordanta cu linia arbitrajelor prosteaua.

ceea ce spui tu este o mica parte din adevar. mai tragic este ca in germania de care spui tu nu exista nici o decizie luata irevocabil de prima instanta desi mai exista inca 2 instante dupa. sunt curios acum daca tot cu proba video jucatorul de la astra care a intrat criminal cu crampoanele la bourceanu o sa primeasca tot 2 etape de supendare sau sunt curios cum o sa reactioneze aceiasi comisie in cazul jucatorilor care nu au dat mingia afara atunci cand jucatorii nostri erau accidentati. chiar sunt curios ... sau regulile se aplica doar intr-o singura directie?

rumunek
rumunek  •  21 Decembrie 2013, 23:16

Remarc un singur lucru, anume ca au existat in istoria fotbalului romanesc doar 2 cazuri de suspendare pe baza unor inregistrari video. Ambele reprezinta precedente, insa probabil niciodata nu se vor mai repeta. Primul caz, suspendarea lui Goian, jucatorul Stelei, pentru declaratii date dupa meci, decizie care a putut fi atacata la alte comisii. Al doilea caz acesta al lui Kapetanos, tot jucator al Stelei, decizie definitiva la prima instanta!!! Nu comentez corectitudinea deciziilor ci doar modalitate in care au fost luate. Probabil apartenenta la acelasi club a jucatorilor este o coincidenta. La fel si prima vizita pe un stadion dupa alegere in functie a noului presedinte al LPF la Giurgiu.

Vezi toate comentariile (167)
Comentează
Close