FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

OFICIAL A picat proiectul! UTA anunță încetarea negocierilor cu noii investitori: „E o decizie pe care mi-o asum”

Alexandru Meszar rămâne principalul investitor de la UTA / Sursă foto: Facebook@Alexandru Meszar
Alexandru Meszar rămâne principalul investitor de la UTA / Sursă foto: Facebook@Alexandru Meszar

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iunie 2022 12:00 / Actualizat miercuri, 15 iunie 2022 12:48

UTA rămâne sub conducerea lui Alexandru Meszar, după ce tratativele cu oamenii de afaceri care își manifestaseră interesul de a intra în club au fost sistate definitiv. Astfel, proiectul care-și propunea să revoluționeze din temelii clubul își găsește un sfârșit prematur. 

Gruparea arădeană urma să fie preluată de Simion Apreutese și Cătălin Juncan, cei care ar fi trebuit să conducă UTA în locul lui Alexandru Meszar, omul care a readus „Bătrâna Doamnă” în prima ligă și a condus-o în acești doi ani în prima ligă.

 Numai că, potrivit unui comunicat emis în această dimineață, discuțiile dintre părți s-au împotmolit, Meszar explicând care sunt motivele pentru care cei doi oameni de afaceri nu vor mai veni la Arad.

UTA anunță oficial: „Asocierea cu noii parteneri nu va avea loc”

„În urma unei analize profunde, am luat decizia ca asocierea cu noii parteneri, oameni de afaceri din țară și străinătate, să nu aibă loc

Această asociere, în forma agreată de dânșii, ar fi creat ambiții, orgolii și grupulețe atât în interiorul clubului cât și la nivel local, exact de ce UTA nu are nevoie. Clubul și echipa au nevoie de unitate, liniște, continuitate și stabilitate – imperios necesare pentru performanță. Este decizia pe care mi-o asum în primul rând pentru binele echipei și pentru parteneriatele vechi și stabile. Mergem înainte”, se arată în comunicatul semnat de Alexandru Meszar pe uta-arad.ro

Răducioiu și MM Stoica: „Demisia, Edi! Ne îndreptăm către un dezastru total” + „«Ungurul» se pare că știa”
ROMÂNIA - MUNTENEGRU 0-3
Răducioiu și MM Stoica: „Demisia, Edi! Ne îndreptăm către un dezastru total” + „«Ungurul» se pare că știa”

Apreutese și Cătălin Juncan erau consiliați de Ilie Dumitrescu

Schimbarea de conducere de la UTA l-ar fi readus în fotbal pe Ilie Dumitrescu. Fostul internațional e prieten cu Apreutese, unul dintre finanțatorii care voia să vină la UTA. 

„Mister” l-a consiliat în perioada aceasta și ar fi trebuit să-i fie în continuare sfătuitor în deciziile importante din club. Dumitrescu nu a mai lucrat în fotbal din 2010, de când a antrenat-o pe FCSB. A demisionat atunci fără să fi pierdut vreun meci din campionat, supărat că era contestat de galerie.

UTA, extrem de activă pe piața transferurilor

În speranța că acționariatul echipei se va extinde, UTA demarase o solidă campanie de achiziții. Începând cu tehnicianul Ilie Poenaru, cel care și-a negociat venirea la Arad chiar cu Juncan și Simion Apreutese, „Bătrâna Doamnă” rezolvase deja transferurile lui Claudiu Keșeru, Erion Hoxhallari, Andrei Chindriș, Cristian Maxim și Albert Stahl.

Chiar și fără noii investitori, Ilie Poenaru va avea misiunea de a duce UTA în play-off.

Citește și alte știri din Liga 1: 

FCSB, amenințată cu un nou proces de Nicușor Dan » Primăria îl obligă pe Becali să plătească 2.000 de scaune rupte

OFICIAL Farul a luat definitiv un jucător de la FCSB: „Mult succes în tricoul alb-albastru!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  16 Iunie 2022, 14:34

Lasa ca merge si asa .......

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  16 Iunie 2022, 11:12

Pe actualul patron l-a lasat fosta conducere in izmene ! 2 milioane gaura dupa promovare! Daca anul asta nu prinde primele 6 e gata. Iar noii asociati sau ce s au dorit sa fie nu vin sa plateasca gaurile . Cam asa se aude pe la colturi...

silver13
silver13  •  15 Iunie 2022, 15:06

Ilie Dumitrescu a pierdut in campionat la urziceni cu 1-0 după ce le luase gigi 7-8 jucători.mister ilie dumitrescu un nimeni in antrenorat

Vezi toate comentariile (7)
Comentează