Comentarii (23)
robotucigas
robotucigas  •  16 August 2021, 11:19
Postat de Gheorghe Clejanu pe 15 August 2021, 15:43

bine zis de puton

Greșit! La Craiova a venit și i-a scăpat de retrogradare. La fcsb a fost și a format un grup foarte puternic. Acei jucători își dau viata pe teren, nu dădeau pase în spate și lateral. Iar Becali îl ajuta cu jucători aduși. Rotaru ce face, vinde și ce mai are, de aceea te întreb. Tu ști fotbal? Se pare ca nu, dacă nu vezi ce se întâmplă sub ceea ce vezi tu. Craiova actual are numai jucători aduși din nou după ce au frecat băncile de rezerve ani întregi. Acuma te întreb, cu ce dracu sa facă performanță? Nu vedeți ca nu au de gând sa aducă ceva la Craiova, dar de vândut au vândut enorm anul ăsta. Normal ca nu au mers în Europa la ce jucători au, sa fim serioși. Sunt foarte proști, Nistor este o umbra a ce era, bancu a uitat fotbalul, iar restul doar copii care încântă dar nu fac performanță. Pe ofisu de ce dracu l-au dat? Pe Bărbuț la fel, măcar el era unul de provoca panică. Azi sunt o echipă care nu pot, asta este adevărata lor valoare. Proști rău în fotbal, iar noi dam vina pe antrenor, când vinovată este conducerea cu patronajul. Transferurile proaste din trecut se vad acuma. Este munca lor de ani de zile, în concluzie o conducere care trebuie data afara de la magazioner pana la cel mai mare. Și sa aducem oameni care vor sa muncească, nu sa facă scandal la tv

ripensistu
ripensistu  •  16 August 2021, 00:09

Sa nu il mai alintati si cocolositi atat pe asta, e unul dintre cei mai slabi antrenori din istoria Romaniei, daca furi trofee cu fecesebeaua nu esti antrenor sau daca mergi la camile!

morisca_11
morisca_11  •  15 August 2021, 15:59

Anunt imoortant ptr toti aia de la peluza nord : Rotaru vostru a vandut NUMAI in vara asta de 7 milioane si jumatate si nu a cumparat nimica , uitasem pe Lazar de 200.000 euro , cat de prosti sunteti sa nu va duceti peste Rotaru ..

177015329491574
Gheorghe Clejanu  •  15 August 2021, 15:43
Postat de adyibest pe 15 August 2021, 10:26

ciudat ca reghe de cand a plecat de la FCSB nu a mai avut succes in antrenorat....s-a dus la echipe cu pretentii si s-a cam facut de ras...nu a castigat nici macar o cupa care conteaza....doar pe la arabi cateva cupe de care nu prea tine nimeni cont...motiv pt care a si fost demis mereu....cumva la FCSB haturile erau tot a gigi? si reghe e doar un antrenor de pluton?

bine zis de puton

983732924972315
Soos Vilmos  •  15 August 2021, 13:06

Cind echipa cistiga, ragaila este cel mai...antrenor, cind echipa pierde jucatorii sunt vinovati.

187070598433449
Jerpelea Marius  •  15 August 2021, 12:17

Reghe e cel mai slab antrenor, nu are idee de nici un sistem de joc și da apoi vina pe echipa. Fotbal haos. Rotaru l-a adus sa facă mișto de el.

f111
f111  •  15 August 2021, 10:39

Dar ce antrenor e asta? El are rezultate doar cu Neuberth ,in rest e varza !

doubleti
doubleti  •  15 August 2021, 10:27
Postat de relu1250 pe 15 August 2021, 08:39

S-ar putea sa-l dea ei afara pe Reghe .

Sa-l afara de ce? Când faci o analiză trebuie sa analizezi per total. Jocul echipei este în creștere, în ciuda celor 2 înfrângeri. Cu Botoșani am pierdut pe 2 greșeli ale lui Vladoiu. Echipa a jucat chiar bine. Ieri cu UTA trebuia sa le dam cu terenul în cap, dar golul norocos + plasamentul prost a lui Pigliaceri au făcut sa pierdem un meci pe care l-am dominat. UTA se înscrie în categoria globanilor alături de Botoșani di Sepsi echipe care compensează lipsa valorii cu un joc la rupere ajutați și de arbitrii care le permit intrarile criminale. Pe lângă cele w roșii care trebuiau acordate direct, arbitrul a nai avut o greșeală prin 10 când nu a sancționat cu cel puțin galben o întrare criminala în tușă chiar sub ochii tusierului, în schimb ii da galben lui Nistot care degajează o minge arunca în teren când mai era deja alta în joc. Pai cum sa-i dai galben bai arbitrule? Ala a scos o minge arunca ca să nu-și treacă timpul. Plus faultul la Pigliaceri pe care televiziunile nu s-au deranjat sa reia, la fel ca și penalty-ul la Baiaram. ARBITRAJ CATASTROFAL SI CU TENTA. Asta nu scuze ca nu avem banca. Markovic trebuia sa-si facă datoria și sa fi fost 2-0 pentru nou la pauza.

adyibest
adyibest  •  15 August 2021, 10:26

ciudat ca reghe de cand a plecat de la FCSB nu a mai avut succes in antrenorat....s-a dus la echipe cu pretentii si s-a cam facut de ras...nu a castigat nici macar o cupa care conteaza....doar pe la arabi cateva cupe de care nu prea tine nimeni cont...motiv pt care a si fost demis mereu....cumva la FCSB haturile erau tot a gigi? si reghe e doar un antrenor de pluton?

doubleti
doubleti  •  15 August 2021, 10:13
Postat de sorinvision pe 15 August 2021, 07:59

Echipa nu a jucat chiar atat de prost. Laurentiu Reghecampf a jucat 1-4-2-3-1 cu doi inchizatori, Fedele si Mateiu. Atata timp cat s-a jucat acest sistem UTA nu a existat in atac in timp ce Craiova a avut 3 ocazii clare de gol. Desigur golul celor de la UTA a venit din centrare de partea acoperita de Nicusor Bancu. Mai toate echipele au invatat faptul ca Bancu lasa partea descoperita si joaca mult in banda respectiva. La fel golul a venit atunci cand s-a renuntat la un inchizator, Mateiu care era deja obosit si trebuia schimbat. Tot la fel de adevarat este ca Laurentiu Reghecampf a vazut ca cei de la UTA sunt jos din punct de vedere fizic si a riscat pe atac pentru victorie. A venit un gol dintr-o lovitura bine plasata si cu ajutorul unui portar care nu are talie. Un portar cu talie respingea probabil mingea peste bara. Ce am vazut eu ca si suporter? Craiova a stat bine in teren, a facut un joc mult mai bun in aparare decat de obicei, a avut un Screciu care daca o tine asa ajunge in echipa nationala. Trebuie avut rabdare si muncit, Craiova nu mai are individualitati care sa faca diferenta in atac si atunci trebuie sa aiba mai multe ocazii pentru a marca si putin noroc. Daca lovitura cu genunchiul a lui Markovici, un alt jucator talentat care sper sa confirme, era cu 20 cm mai jos Craiova pleca cu cele 3 puncte. Rabdare si munca, asta este.

Echipa se exprima foarte bine cu Reghe, mie cel putin îmi place. Se vede ca încearcă sa implementeze un stil de joc în viteza. Din păcate pentru noi lotul este subțire de tot. În afara fundașilor centrali, pe banca de rezerve nu aveam jucători de valoarea titularilor. Aici e problema, în momentul în care am fost nevoiți sa facem schimbări, calitatea jocului nostru a scăzut. Eu am încredere în Roraru ca va aduce cel puțin 2-3 jucători de valoare care pe lângă cei accidentați vor creste valoarea lotului. Sfătuit de Reghe sau nu, Rotaru a renunțat la 2 jucători care-mi mâncau zilele: Bic si Ofosu. Asta arata ca vrea sa scape de balast. Mult succes în continuare și sa nu ne pierdem încrederea în echipă.

  • 1
  • 2
  • 3
Comentează