FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - FC VOLUNTARI 2-0

UTA are un atu, iar Laszlo Balint îl dezvăluie: „E un plus pentru noi”

UTA a învins-o pe FC Voluntari, scor 2-0, în runda #6 din Liga 1. Laszlo Balint (42 de ani), antrenorul arădenilor, a analizat partida la final. +16   FOTO
UTA a învins-o pe FC Voluntari, scor 2-0, în runda #6 din Liga 1. Laszlo Balint (42 de ani), antrenorul arădenilor, a analizat partida la final.

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 august 2021 20:35 / Actualizat duminica, 22 august 2021 20:56

UTA a învins-o pe FC Voluntari, scor 2-0, în runda #6 din Liga 1. Laszlo Balint (42 de ani), antrenorul arădenilor, a analizat partida la final.

Toate detaliile despre UTA - Voluntari, AICI!

„Știam că este un meci foarte greu de câștigat. Știam de ce e capabilă Voluntari. Joacă pe contre, am reacționat foarte bine după pierderea mingii. Cred că am reușit în mare parte ce ne-am propus. Fazele fixe au fost de asemenea foarte importante, așa am deblocat jocul. 

Golul doi a venit ca o descătușare, aveam nevoie de el. Avem o bancă puternică. S-a văzut schimbarea. Am venit cu plusul de care aveam nevoie.

FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
+12 FOTO

Le mulțumesc suporterilor, au venit și cu Voluntari în număr foarte mare. Felicit și Voluntari, e o echipă capabilă să dea o replică foarte bună oricărei formații din Liga 1. N-am început bine repriza a doua, când ei au venit cu șuturi de la distanță. Însă am controlat în mare parte jocul și am obținut și ce trebuia să obținem. 

Obiectivul nostru e următorul meci, cu Mediaș. Încercăm să luăm fiecare joc în parte”, a declarat Balint.

UTA - FC Voluntari 2-0. Arădenii își consolidează locul de play-off!

Fanii arădeni cântă și scandează din primele minute. Tribunele sunt colorate în roșu și alb, iar acustica stadionului „Francisc Neuman” te duce cu gândul la un meci din cupele europene. De fapt, asta și visează suporterii „Bătrânei Doamne”, să-și vadă din nou echipa în Europa după 50 de ani.

Trupa lui Laszlo Balint pornește cu motoarele turate, iar în primul sfert de oră Miculescu (3), Antal (5) și Batha (13) au amenințat periculos de poarta adversă. Iureșul ardelenilor s-a stins repede. Ilfovenii dirijați de Gabi Tamaș au absorbit cu bine presiunea gazdelor și au echilibrat jocul. Ambele echipe au construit lent, previzibil, fără soluții în preajma careurilor.

Arădenii au fost ceva mai insistenți în finalul primei reprize și au irosit o mare ocazie de a deschide scorul la capătului unei faze-spectacol (40). Batha a lobat balonul peste fundașii centrali, în genul lui Dănuț Lupu pe vremuri, Hora a preluat la 6 metri, dar a greșit pasa spre Antal, care era singur-singurel cu poarta goală.

Golurile au venit în partea secundă. Primul a venit în minutul 75, când David Miculescu a scăpat din marcaj și a reluat cu capul de la 6 metri de poartă. Reușita care a liniștit finalul i-a aparținut brazilianului Roger, în minutul 82.

7.388 de spectatoriau asistat la meciul dintre UTA și FC Voluntari

Citește mai multe știri din Liga 1:

FCSB a pierdut un jucător de top! Iordănescu: „Nu intră în calcule pentru meciul cu Sepsi”

„Toată lumea știe performanțele lui!” » Cine e rivalul care laudă revenirea lui MM Stoica pe banca FCSB-ului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează