FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - ARGEȘ 0-1

Au cerut demisia antrenorului și i-au băgat pe jucători în ședință chiar pe teren! Momente tensionate după UTA - FC Argeș

FC Argeș, la debutul lui Marius Croitoru pe banca tehnică, s-a impus în deplasarea cu UTA, scor 1-0. Fanii arădeni i-au cerut demisia lui Ilie Poenaru (45 de ani). +19   FOTO
FC Argeș, la debutul lui Marius Croitoru pe banca tehnică, s-a impus în deplasarea cu UTA, scor 1-0. Fanii arădeni i-au cerut demisia lui Ilie Poenaru (45 de ani).

Articol de - Publicat duminica, 30 octombrie 2022 20:20 / Actualizat duminica, 30 octombrie 2022 20:29

FC Argeș, la debutul lui Marius Croitoru pe banca tehnică, s-a impus în deplasarea cu UTA, scor 1-0. Fanii arădeni i-au cerut demisia lui Ilie Poenaru (45 de ani).

Ilie Poenaru primise un ultimatum din partea lui Alexandru Meszar, conducătorul clubului arădean. Ar fi trebuit să obțină 7 puncte din următoarele 9 posibile înaintea startului Campionatului Mondial. Eșecul cu FC Argeș face misiunea imposibilă, iar postului antrenorul este în pericol. 

Becali și-a pierdut încredere în Dawa, dar un club din Liga 1 stă la pândă: „Vai de capul meu!”
FCSB
Becali și-a pierdut încredere în Dawa, dar un club din Liga 1 stă la pândă: „Vai de capul meu!”

Fanii celor de la UTA îi cer demisia lui Poenaru

Cei 7.867 au scandat „Demisia, demisia” pe durata întregii reprize secunde. La final, au chemat jucătorii și i-au băgat într-o ședință ad-hoc. Ilie Poenaru nu a fost prezent, îndreptându-se direct către vestiare.

Șefii Gheorghe Falcă și Alexandru Meszar au fost și ei luați în vizor de ultrașii arădeni.

Galeria celor de la UTA protestează

Galeria celor de la UTA nu și-a susținut favoriții în prima repriză a meciului cu FC Argeș. Protestul ultrașilor arădeni nu a avut legătură cu forma slabă a echipei sau cu disputele de la nivelul conducerii. Fanii au protestat împotriva sancțiunilor primite din partea Jandarmeriei. 

Citește și alte știri din Liga 1:

EXCLUSIV FC Argeș și-a „pârât” 3 dintre fotbaliști la FRF » Vrea să-i amendeze și așteaptă acceptul Federației!

NEWS ALERT Șeful PSD confirmă spusele lui Gigi Becali și recunoaște că o vrea pe FCSB în Ghencea: „Mă implic! E momentul ca această situație aberantă să înceteze!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
numaioipraste
numaioipraste  •  30 Octombrie 2022, 20:56

A fost derbi intre antrenorii prieteni cu fcsb, acum isi arata valoarea

vasileroaita
vasileroaita  •  30 Octombrie 2022, 20:52

UTA a avut antrenor. L-a preferat pe Poenaru...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează