FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

Corespondență din Turcia Antrenament cu iz de Cupa Africii » Cât s-a terminat meciul cu AS Pelican, din Gabon

Articol de , - Publicat miercuri, 12 ianuarie 2022 20:53 / Actualizat miercuri, 12 ianuarie 2022 23:43

După înfrângerea categorică cu Charleroi, 1-4, UTA a avut parte de un adversar facil, AS Pelican, din Gabon. A câștigat la limită, 2-1, într-un meci în care a ratat mari ocazii de gol.

La antrenamentul de dimineață UTA rămăsese fără adversar pentru jocul amical programat în aceeași zi. În cele din urmă s-a găsit o echipă, iar seara arădenii au avut parte de un test exotic, cu AS Pelican, formație ce ocupă locul 2 în Gabon.

Un club din Liga 1 a rămas fără preşedinte, iar situație devine dramatică! Motivul plecării: „Simt că sprijinul se va împuțina”
DEMISIE
Un club din Liga 1 a rămas fără preşedinte, iar situație devine dramatică! Motivul plecării: „Simt că sprijinul se va împuțina”

N-au fost probleme pentru Balint și ai lui, în ciuda scorului, UTA având ocazie după ocazie. În prima repriză a punctat Miculescu, de două ori. Primul gol, șut la colțul lung după o cursă pe partea dreaptă, al doilea, a pus latul, din apropiere, gol simplu, cu poarta goală.

După pauză, deși au avut în teren fotbaliști ca Ubbink, Roger sau Passaglia, UTA n-a mai forțat. Ce-i drept, și ploaia a pus probleme în a controla mingea.

Pe final, căpitanul gabonezilor, Youri, l-a învins pe tânărul Roșca din penalty, iar portarul african a avut câteva intervenții haotice, spre deliciul celor prezenți. Victorie și, în sfârșit, un antrenament reușit. 

Citește și alte știri din cantonamentele formațiilor de Liga 1: 

CORESPONDENȚĂ DIN TURCIA Problemele de la club pot aduce și o schimbare de antrenor în Liga 1: „E clar că voi spune «stop!»”

CS Universitatea Craiova revine în România! De ce nu mai continuă cantonamentul din Antalya

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează