FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - CFR 0-1

Fotbalistul care a impresionat în meciul UTA Arad - CFR Cluj 0-1: „El a schimbat jocul”

Andrei Burcă (n.r. 3) bucurându-se alături de colegii săi la golul clujenilor de la Arad
Andrei Burcă (n.r. 3) bucurându-se alături de colegii săi la golul clujenilor de la Arad

Articol de GSP - Publicat luni, 27 septembrie 2021 07:41 / Actualizat luni, 27 septembrie 2021 09:32

Ionel Dănciulescu (44 de ani), fost fotbalist, este de părere că odată cu revenirea lui Andrei Burcă (28 de ani, fundaș central) în echipa de start a lui CFR Cluj, jocul campioanei României s-a schimbat. UTA Arad - CFR Cluj 0-1 a fost decis de supergolul lui Chipciu.

Detaliile meciului UTA - CFR, AICI!

Dănciulescu vede revenirea lui Andrei Burcă providențială pentru jocul defensiv al clujenilor, echipa devenind din nou una pragmatică.

Contează mult revenirea lui Burcă, el a schimbat jocul CFR-ului de când s-a întors pe teren. CFR a redevenit acum acea echipă pragmatică, cu care ne-a obișnuit Dan Petrescu. Au câștigat o partidă foarte complicată. Probabil că CFR va arăta mai mult fotbal ofensiv în timp, pentru că acum le lipsesc mulți jucători din compartimentul ofensiv. Știm că Dan Petrescu vrea să câștige meciuri imediat după ce revine, să adune multe puncte”, a declarat Ionel Dănciulescu la Digi Sport.

Dan Petrescu, după UTA - CFR Cluj 0-1: „A fost o victorie norocoasă”

„A fost o victorie norocoasă. Am întâlnit un adversar extraordinar acasă. Prima repriză a fost mai echilibrată, dar în a doua ne-au dominat. Atât au putut jucătorii care au intrat. Din păcate, banca era plină de copii, soluții puține. Nu am avut jucători de atac, pentru a marcat și al doilea gol. O victorie pentru moral, dar avem nevoie de toți jucătorii. Vin meciuri grele. 

Echipa a părut obosită în repriza secundă. Am scos un 1-0 incredibil. Cred că suntem singurii care vor câștiga la Arad. Nu știu cine va câșțiga aici. Sincer, chiar m-au impresionat. Nu, echipa noastră nu a arătat cum vreau eu. Dacă joci cu Sevilla, poate trebuie să te aperi. Dar așa, trebuie să mai și atacăm. Odată cu venirea atacanților, sper să jucăm ce trebuie. 

În funcție de jucătorii care vor veni, vedem ce putem face în Conference League. Nu știu în măsură vor putea să ne ajute atacanții absenți, dacă vor reveni. Deac va fi cu siguranță acolo. Până duminică nu avem liniște. Trebuie să ne pregătim altfel, să muncim mai mult. Sper ca jucătorii să nu se mai accidenteze pe la echipele naționale. Toți care pleacă acolo, revin accidentați”, a spus Dan Petrescu, la Telekom Sport.

FOTO. Cele mai tari imagini din UTA - CFR Cluj

FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
+13 FOTO

UTA - CFR Cluj 0-1. Victorie în dulcele stil clasic

  • Dan Petrescu și-a intrat în ritm. A obținut a doua victorie consecutivă cu scorul favorit, 1-0, după cea cu CS Universitatea Craiova. Cu peste 5.000 de fani în spate, arădenii au început mai curajos, cu liniile sus, dar fără a-și crea vreo șansă importantă.
  • Golul a venit în sens contrar, în minutul 27. La o acțiune prelungită de atac, în urma unei mingi înălțate de Bordeianu, Alexandru Chipciu a reușit o execuție spectaculoasă. A reluat pe spate, din cădere, de la limita careului de 6 metri, fără speranțe pentru Iacob.
  • CFR a trăit periculos. A făcut pasul în spate, iar Bălgrădean a fost nevoit să intervină în câteva rânduri. Cea mai mare șansă de egalare i-a aparținut lui Ioan Hora, în minutul 62. Atacantul arădenilor a intrat în posesie la 10 metri de poarta adversă, după ce Bălgrădean a respins în față șutul violent expediat de Ubbink, dar a tras mult peste poartă. În prelungiri, tânărul Mercioiu (18 ani), doar introdus, a reluat în bară.
  • CFR Cluj strânge 27 de puncte după primele 10 runde și își mărește avansul față urmăritoarea de conjunctură, FC Botoșani. Moldovenii sunt acum la 6 puncte în spate.
  • UTA ajunge la 3 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1 și cade în afara locurilor de play-off, pe 7.

Citește alte știri din Liga 1:

Se vede mâna lui Iordănescu! În bine sau în rău? » 3 aspecte schimbate de la venirea lui Edi la FCSB

Laszlo Balint, mâhnit după primul eșec la Arad al sezonului: „I-am dominat tot meciul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  27 Septembrie 2021, 10:30

Misto echipa Aradului, misto stadion, misto suporteri! Bravo baieti !!!

dora
dora  •  27 Septembrie 2021, 09:43

La ce si cum s-a jucat si la numarul de ocazii, un rezultat de egalitate era mai echitabil.

c23665
c23665  •  27 Septembrie 2021, 09:40

Cine stie... cunoaste! Bravo, Danciule!!! Burca este, la ora actuala, cel mai bun fotbalist roman!!! Interesant este ca, in perioada de trista amintire Sumudica, Burca era mereu accidentat, Cum a plecat Sumi... s-a facut bine si joaca de nota ZECE!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează