FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - CFR 0-1

Dan Petrescu reacționează după ce echipa sa a fost acuzată că trage de timp: „Nu mi-a plăcut!”

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat luni, 27 septembrie 2021 14:41 / Actualizat luni, 27 septembrie 2021 14:59

Dan Petrescu (53 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a comentat gestul fanilor arădeni de a-i huidui pe jucătorii campioanei României pentru trageri de timp.

Toate detaliile meciului UTA - CFR, AICI!

Tehnicianul lui CFR Cluj s-a arătat deranjat de gestul portarului său, Cristi Bălgrădean, pentru modalitatea prin care acesta a întârziat jocul în finalul partidei, provocând furie în rândul fanilor arădeni.

„Nu mi-a plăcut ce a făcut Bălgrădean la final de două ori. Faza cu Cestor... Nu poți trage de timp în felul ăsta, tragi altfel, e exagerat. Chiar m-am enervat și i-am spus antrenorului cu portarii «Ce face acolo? Să joace acolo». Bine, mai întârzii și la alt nivel, dar mie mi s-a părut că a exagerat. Nu mi-a plăcut ce a făcut”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă de după meci.

CFR, taxată de suporteri arădeni

CFR a suferit enorm pentru victoria de la Arad, iar elevii lui Dan Petrescu au folosit toate mijloacele posibile în finalul partidei pentru a trage de timp și a stopa orice șansă a elevilor lui Laszlo Balint de a egala.

Momentul care le-a „pus capac” fanilor UTA-ei se petrece în al doilea minut al prelungirilor, când Bălgrădean, deja avertizat pentru tragere de timp l-a lăsat pe Mike Cestor să bată un aut de poartă. Fundașul central nu s-a grăbit deloc spre minge, iar până la urmă a fost și el avertizat pe „centralul” Horia Mladinovici. 

FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
+13 FOTO

„Schema” clujenilor i-a indignat total pe suporterii arădeni, care au început să scandeze. „Ruşine, ruşine, ruşine să vă fie!” a fost deviza strigată de toți spectatorii de pe stadionul „Francisc Neuman”.

A fost o victorie norocoasă. Am întâlnit un adversar extraordinar acasă. Prima repriză a fost mai echilibrată, dar în a doua ne-au dominat. Atât au putut jucătorii care au intrat. Din păcate, banca era plină de copii, soluții puține. Nu am avut jucători de atac, pentru a marcat și al doilea gol. 
O victorie pentru moral, dar avem nevoie de toți jucătorii. Vin meciuri grele. Echipa a părut obosită în repriza secundă. Am scos un 1-0 incredibil. Cred că suntem singurii care vor câștiga la Arad. Nu știu cine va câșțiga aici. Sincer, chiar m-au impresionat.
-Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Citește alte știri din Liga 1:

Se încinge conflictul dintre Botoșani și Craiova după penalty-ul nedat moldovenilor: „Poate că alţii au făcut popice şi văd altfel lucrurile”

Fostul jucător de la FCSB vrea să revină în fotbal: „Aș merge și în Liga 3, pe 1.000 de euro. Mai pot să joc lejer 6 ani!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
tororosso
tororosso  •  27 Septembrie 2021, 17:02

Smiorcăilă vrea să pară sincer dar de fapt este la fel de fals precum tot clubul .

wearethechampions
wearethechampions  •  27 Septembrie 2021, 16:39

Eu ma intreb cand va aparea la *** astia gigisti numiti *** un articol macar neutru la adresa cfr. Toate, dar absolut toate sunt negative.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1doru
1doru  •  27 Septembrie 2021, 15:29
Postat de hmmmm pe 27 Septembrie 2021, 15:23

Nuuuu,nu i-a plăcut, dar fac pariu că o vor repeta ori de câte ori vor avea ocazia. Cred că Dan Plâgescu face la antrenamente astfel de exerciții.

Da chiar voi vorbiti care luati galben ca trageti de timp cu ultima echipa din clasament? ba da ipocriti mai sunteti

Vezi toate comentariile (4)
Comentează