FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - CRAIOVA 1-2

UTA - CRAIOVA 1-2. Alexandru Cicâldău iese la atac: „Am auzit poliţişti şi pompieri cum ne înjurau! Cum de la noi nu vine nimeni?”

Alexandru Cicâldău FOTO: facebook.com/UCVOficial +29   FOTO
Alexandru Cicâldău FOTO: facebook.com/UCVOficial

Articol de GSP - Publicat luni, 14 decembrie 2020 21:45 / Actualizat luni, 14 decembrie 2020 21:59

CS Universitatea Craiova a urcat pe primul loc al Ligii 1 după victoria împotriva lui UTA Arad, scor 2-1.

Elevii lui Corneliu Papură au profitat de înfrângerea suferită de FCSB pe terenul lui CFR Cluj (0-2) și au urcat pe primul loc al clasamentului Ligii 1. Autorul primului gol al oltenilor a vorbit la finalul partidei despre victoria de la Arad: „Am venit cu gândul de a lua cele 3 puncte, asta era cel mai important. 

Nu cred că am făcut un joc foarte, foarte bun, am avut şi eu un teren foarte greu, dar ce e important e că am luat cele 3 puncte. L-am văzut pe Ivan că mi-a aşezat mingea şi m-am să lovesc dintr-o parte că aşa mi-a venit în momentul ala”.

Alexandru Cicâldău: „Am auzit poliţişti şi pompieri cum ne înjurau”

Decarul Craiovei s-a arătat nemulțumit de faptul că UTA a fost suținută de suporteri aflați în afara stadionului: „Am avut un meci foarte greu şi cu o echipă foarte agresivă care s-a strâns foarte bine în jumătatea lor. 

Nu pot să înţeleg un singur lucru. Cum de aici au fost atâţia suporteri şi la noi nu vine nimeni? La noi nu e voie, iar aici au fost atâţia suporteri? Au fost suporteri şi mai deranjant e că am auzit poliţişti şi pompieri din alte colţuri cum ne înjurau”.

Etapa 14 // Match Preview U Craiova - FCSB

Citește mai multe știri din Liga 1:

DINAMO. Prima reacție a noului om cu banii din Ștefan cel Mare: „Pe scurt, asta e situația”

VIDEO Încă un moment controversat din CFR Cluj - FCSB, cu Kovacs în prim-plan: „Uită-te cât dispreţ există în acel gest! Nu se poate”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (69)
dansy
dansy  •  15 Decembrie 2020, 11:26
Postat de caoradea pe 15 Decembrie 2020, 09:05

Pai ce vrei sa faca ? Sunt la nivelul vostru. Voi ce faceti pe teren ? Injurati, scuipati etc... Exact atatea carti au citit ca voi.

Cred ca te referi la Dan Petrescu!

caoradea
caoradea  •  15 Decembrie 2020, 09:05

Pai ce vrei sa faca ? Sunt la nivelul vostru. Voi ce faceti pe teren ? Injurati, scuipati etc... Exact atatea carti au citit ca voi.

psychokiller
psychokiller  •  15 Decembrie 2020, 08:48

Ce s-a *** si Aradul asta, frate ! *** peste tot.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (69)
Comentează
Close